Tilbud

2 x Flipz Airtrack med velcro connector – 2018 design

DKK2.000DKK2.899

Få 4,8 – 6 meter springbane og behold fleksibiliteten.

Med 2 stk. FlipZ Airtrack har du mulighed for at have en lille springbane på fx. 2,4 meter på børneværelset, mens du i stuen eller i haven har mulighed for at lave en springbane på helt op til 6 m.

Denne pakke er en rigtig god begynder-airtrack, som passer til mindre gymnaster på begynder-niveau. FlipZ Airtrack modellerne er ideelle til træning i rum med begrænset plads.

Kvalitet

Vores FlipZ-modeller er i fin kvalitet. Det vil sige med håndlavet Dobbelt PVC-kantforstærkning i alle samlinger, der skaber en stærk og luftæt Airtrack som er perfekt til træning inde eller ude i haven.

  • Længde: 240-300 cm
  • Total længde: 480-600 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Højde: 10 cm
Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Mere leg og mere sjov med 4,8 - 6 meter springbane på værelset, stuen eller haven

Denne Airtrack mini-serie er designet til leg og hjemmetræning. Den er nem og praktisk at håndtere og fylder ikke ret meget, hvilket også gør at den er nem at transportere med rundt. Det er den perfekte Airtrack til nybegyndere eller børn, der elsker aktiv leg.

Også til udendørs brug

Tag din Flipz Airtrack med udenfor. Brug Airtracken på græsset eller på en anden blød overflade. Husk inden brug at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under Airtracken for at beskytte den bedst muligt.

Velcro i enderne

Denne Airtrack har velcro i begge ender, hvilket gør at du har mulighed for at sammensætte den med en yderligere Air track, hvis du får brug for en længere bane til mere komplekse spring.

Yderligere information

VægtN/A
Størrelse

2,4 + 2,4 meter, 2,4 + 3 meter, 3 + 3 meter

Hvad indeholder pakken

, , , , ,

Velcro

I begge ender

Pumpe

Manuel eller elektrisk

Kvalitet