H20 Airtrack Home pro

Ryd


H20 Airtrack Home pro

DKK8.999DKK12.999

Oppustelig springbane til brug i hallen, i haven eller hvor du nu har plads til at springe. Det er til gymnasten der går efter lidt ekstra performance.

  • 20 cm højde for ekstra godt bounce
  • Kvalitetspumpe medfølger i prisen
  • 1,8 meter i bredden og 6, 8 elller 10 meter i længden

nontoxic
nontoxic
ring til vores airtrack eksperter

Ryd


Varenummer (SKU): airtrackpro-1 Kategorier: ,

Med en Home Pro-model fra GymPlay får du et kvalitetsprodukt som du kan bruge i hallen, i haven eller hvor du nu har god plads til at træne. Bemærk vores priser er inklusiv moms. Ekstra stærk elektrisk Bravo pumpe medfølger!

Airtrack Home Pro - Vælg mellem:

6 meter (600 x 180 x 20 cm)
8 meter (800 x 180 x 20 cm)
10 meter (1000 x 180 x 20 cm)

Udover airtracken indeholder pakken også en kraftfuld elektrisk pumpe og et repair kit.
Har du brug for andre end ovenstående mål, kan vi også levere airtracks i specialmål. Så har du nogle særlige ønsker, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Anvendelse af Airtrack Home Pro:

Når airtracken er pumpet op, lukkes ventilen og airtracken er lufttæt og klar til at springe på.
Særligt de større Airtrack Pro-modeller giver dig virkelig muligheder for at træne alle de spring du har lyst til. Kun fantasien sætter grænsen!
Airtrack Pro modellerne er udstyret med velcro i enderne, så du kan sætte den sammen med andre airtracks eller madrasser. Derudover er der slidstærke håndtag i siderne der gør springbanen nem at flytte rundt på.

 

Materialer

Slidstærkt PVC:
Siderne på din Airtrack Trainer er af slidstærkt PVC

Double-wall-fabric:
Springoverfladerne er lavet af et særligt materiale kaldet Double-wall-fabric (DWF). Det er dette materiale, der giver airtracken det gode afsæt, den jævne springoverflade og den nødvendige stabilitet.

Double Rail Technology 

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack

Yderligere information

VægtN/A
Længde

, ,

Farve

,

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95