2019 airtrack trainer

Gymplay har udviklet en række nye Airtrack Trainers i et cool nyt design. Selvfølgelig med Double Rail på siderne, så din airtrack er ekstra holdbar. Modellerne fås i 4 forskellige farver, og kan sættes sammen med eksisterende tilbehør

LÆS MERE OM VORES DESIGN

Gymplays H10 Airtrack serie i et helt nyt design, der fører Gymplay ind i 2019 med en blanding af klassisk gymnastikdesign og retro designdetaljer.  Vores traditionelle design er blevet tilført colour blockings på begge ender af airtracken, samt farve overeksponerede greb, som bryder de klassisk ensfarvede sider.  Centerline er blevet en smule bredere og står endnu skarpere med en smal kontrastlinje i midten. Det gør det nemmere for gymnasten at orientere sig. Generelt er vores Airtrack Trainer designet som en helhed med øje for det æstetiske, samt respekt for klassisk gymnastikdesign.      

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor har de nye modeller også samme produktkvalitet som de mere klassiske modeller. De har alle Double Rail, der giver ekstra slidstyrke på alle sider af Airtrack Traineren, som er den mest udsatte del.  

Vi har udvidet antallet af farver til 4 farver med en limited edition pink, og en grå version, som farvemæssigt stadig passer sammen med Gymplays øvrige produkter af landingsmadrasser, springboards med mere. Det giver dig mulighed for at vælge den Airtrack Trainer, der passer til netop din karakter, hvor du stadig kan sammensætte din Gympark i et stilrent farveunivers.

vælg mellem 4 nye modeller

Vælg den model , der passer din stil. Er du til det klassisk gymnastiklook, så har vi de nye modeller i blue eller black. Er du til mere farver og nyt design, så tjek vores pink og grey-modeller ud.

H10-airtrack-trainer-kit-newblue-springboard-1-EP

Blue edition

H10-airtrack-trainer-new-pink-MP

Pink edition

H10-airtrack-trainer-kit-newgrey-springboard-1-UP

Grey edition

H10-airtrack-trainer-kit-ii-newblack-springboard-MP

black edition

DOUBLE RAIL

DOBBELT STYRKE

 
 
Volvo billede

karakteristika – H10

%

Samlet Vurdering

GymPlay’s Airtrack Trainer H10  får en samlet vurdering på 85 %.  Modellen er utrolig fleksibel  og  praktisk, og derfor ideel til hjemmmetræning, Den er god til både indendørs- og udendørs brug. Den er grundet størrelsen let at håndtere for den enkelte gymnast og fylder ikke meget ved opbevaring. Samtidig giver den et fint hurtigt afsæt  og kan sættes sammen med  alle vores produkter i H10-serien

%

Udvidelses- muligheder

Der er alverdens muligheder for at udvide en Airtrack Trainer H10 med diverse tilbehør. Den kan f.eks. sættes sammen med Landing Mats for bløde landinger, eller  med Springboards og blocks, Inclines og Air Barrels,.Du kan bygge din helt egen springbane – det er kun fantasien, der sætter grænser!

%

Afsæt/springoplevelse

En Airtrack Trainer H10 har et lille, men hurtigt afsæt. Derfor egner denne model sig især godt til mindre gymnaster eller begyndere. Mange øvede gymnaster har grundet det hurtige afsæt også stor glæde af denne model. Afsættet afhænger af lufttrykket, som du selv kan justere.

Performance_gymplay_airtrack_trainer_pink