Gymplay H30 Airtrack PRO
Gymplay H30 Airtrack PRO
Gymplay H30 Airtrack PRO
Gymplay H30 Airtrack PRO
Gymplay H30 Airtrack PRO
Gymplay H30 Airtrack PRO

Gymplay H30 Airtrack PRO

(4 kundeanmeldelser)

DKK15.999DKK36.799

Airtrack H30 Pro er den ultimative allround airtrack

Du får her en airtrack, der kan bruges af børn og voksne, uanset om man er begynder eller elitegymnast. – overlegen kvalitet og performance.

 • 30 cm høj for ekstra godt og professionelt bounce
 • 2,8 meter i bredden 6-20 meter i længden – du vælger selv
 • Slidstærke overflader, der samtidig giver dig et optimalt afsæt
 • Håndtag på begge sider for nem håndtering
 • Velcro på alle 4 sider

Ring gerne til os på +45 71 99 96 95 og aftal nærmere – vi glæder os til at hjælpe netop dig.

Ryd


Varenummer (SKU): H30 Airtrack Pro variant Kategorier: ,
AIRTRACK H30 PRO
Den ultimative airtrack til spring på alle niveauer

Med en Airtrack H30 Pro fra GymPlay får du et produkt i overlegen kvalitet og med maksimal performance, der tilfredsstiller gymnaster på alle niveauer. Vi har designet en multifunktionel springbane, der giver en fantastisk springoplevelse. Det er simpelt at justere lufttrykket. Ved lavt lufttryk får du et blødt og langsomt afsæt, der er godt til nybegyndere. Øger du lufttrykket får du et hurtigere og mere spændstigt afsæt, perfekt til større og mere øvede gymnaster.

Der er velcro på alle fire sider, så du har mulighed for at forlænge springbanen på kryds og tværs med flere airtracks og landingsmadrasser. Velcroen på siderne gør det muligt at lave forskellige opstillinger med stationstræning med airtracken som udgangspunkt.   

 

Airtrack størrelser- standardmodeller

Vi har Airtrack H30 PRO i følgende standardstørrelser

6 meter (600 x 280 x 30 cm)

10 meter (1000 x 280 x 30 cm)

15 meter (1500 x 280 x 30 cm)

 

Pakkens indhold

Udover airtracken indeholder pakken også

Kraftfuld elektrisk pumpe

Kvalitets opbevarings- og transporttaske

Repair kit og manual på dansk

Passer ovenstående mål ikke helt til dit/jeres behov, så kan vi også levere airtracks på special-mål skræddersyet efter jeres ønsker.

slider_Champion_Beschermrand_EN

DEN STÆRKESTE AIRTRACK PÅ MARKEDET

Gymplay er den eneste airtrack leverandør i verden, der anvender Double Rail technology.

preview_01_TRAMPOLINE_USP_LARGE_AIRFLOW_EN (2)

UDEN FARLIG KEMI

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark. 

02_TRAMPOLINE_USP_LARGE_TWINSPRING_EN-min

SOLIDT HÅNDVÆRK

Alle vores airtracks er lavet i hånden af specialister, og det tager cirka 10 timer at lave en airtrack.

Når en airtrack er færdigproduceret lader vi den ligge i 3 dage for at sikre os, at den er helt lufttæt.

preview_04_PDP_slider_Champion_Frame_EN

I TVIVL? RING TIL VORES EKSPERTER

Vi har mange års erfaring som designere og udviklere af gymnastikudstyr, men også som trænere og gymnaster. Så ring eller skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken airtrack, der passer til dine behov

 

Anvendelse af Airtrack H30 Pro

Vi har selv stor erfaring fra gymnastikkens verden – både som gymnaster og trænere. Derfor ved vi også at nem håndtering er en afgørende faktor. En Airtrack H30 Pro er nem at sætte op og flytte rundt på. Der er flere sæt bærehåndtag på begge sider, der gør den nem at transportere. Skal du have den med til opvisning eller springe udenfor, medfølger der en kvalitets transport- og opbevaringstaske.

Justering af lufttryk er simpelt og hurtigt. Når airtracken er pumpet op, lukkes ventilen og airtracken er lufttæt og klar til at springe på. For træning af øvede gymnaster anbefales det, at du køber et manometer, så lufttrykket indstilles ensartet.

Airtrack Pro modellerne er udstyret med velcro i enderne, så du kan sætte den sammen med andre airtracks eller landingsmadrasser.

Særligt de større Airtrack Pro-modeller giver dig virkelig gode muligheder for at træne alle de spring du har lyst til. Kun fantasien sætter grænsen!

Materialer

Double Rail Technology 

Siderne på din Airtrack H30 Pro er af slidstærkt PVC med Double Rail Tech. Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør airtracken ekstra slidstærk. To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack

Double-wall-fabric:
Springoverfladerne er lavet af et særligt materiale kaldet Double-wall-fabric (DWF). Det er dette materiale, der giver airtracken det gode afsæt, den jævne springoverflade og den nødvendige stabilitet.

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

, , ,

Pumpe Type

,

4 anmeldelser af Gymplay H30 Airtrack PRO

 1. Lennart L.

  Som elite gymnast har jeg haft stor glæde af denne Airtrack Pro. Den er virkelig sjov at træne på i forhold til almindelig træning på gulv, og gør det nemmere at lave de lidt mere komplicerede øvelser og spring serier. Holdbarhed og funktionalitet er helt i top på denne model. Prisen er måske en smule høj, men til sammenligning købte jeg for cirka samme pris en Mountain Bike for et par år siden, og den har jeg brugt mindre end denne Airtrack jeg købte for 3 måneder siden.

 2. Frank

  Super god Airtrack, en mærkbar opgradering fra min gamle 3 meter talent trainer. Næste opgradering vil blive noget af alt det ekstraudstyr der fås hertil. Vi har f.eks. snakket om at bestille en stor kile for at gøre det ekstra sjovt at bruge den.

 3. Bo Andersen Vejle

  Den fungere bare. Et rigtigt godt redskab til min træning.

 4. Andreas, Odense

  Vi købte den store model her til vores træningshal og har været rigtig glade for den. Vores medlemmer benytter den flittigt og en stor del af vores træning er nu målrettet airtracks. Kan varmt anbefale denne Airtrack.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

0
  0
  Din kurv
  Du er DKK599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt