Tilbud

H10 Upgrade pakker

(2 kundeanmeldelser)

DKK1.249DKK4.499

Opgrader din springoplevelse!

Med en upgrade pakke får du ekstraudstyr til din H10 Airtrack Trainer og dermed endnu flere muligheder for at udvikle dig som gymnast.

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Opgrader din H10 Airtrack Trainer

GymPlay har sammensat 4 forskellige upgrade pakker, som vil gøre din gymnastik oplevelse endnu bedre!

Indholdet af disse pakker kan sammensættes med vores H10 Airtrack Trainer og du får mulighed for at bygge din egen springpark derhjemme.

Upgrade Pakke 1

Pakken indeholder et springboard og en velcro-connector. Springboardet kan vha. velcro-connectoren sættes i forlængelse af din airtrack, så du får et ekstra tilløb og dermed mere power i dit spring. Du kan også sætte springboardet oven på airtracken og dermed få et ekstra ophop til dit spring eller et boost til din stående baglænder eller flikflak. Derudover kan du bruge springboardet enkeltstående, så du faktisk får din egen luftplint.

Upgrade Pakke 2

Denne pakke indeholder et springboard, en landing mat og en velcro-connector. Springboardet giver dig et ekstra tilløb og mere kraft i dit spring. Det kan bruges i forlængelse af airtracken og enkeltstående som redskab til, når du skal øve stående baglænder e.l. Landingsmadrassen giver dig en sikker landing og kan påsættes din airtrack.

 

Upgrade Pakke 3

Denne pakke er en udvidelse af pakke 2. Her får du et springboard, en landing mat, en incline og en velcro-connector. Inclinen kan påsættes i starten af din airtrack, så du får mulighed for at få et længere og endnu mere flydende tilløb. Dette giver dig mulighed for at få masser af fart på dit spring, og derfor er der også brug for en landing mat, så du får en sikker landing. Springboardet kan sættes oven på eller i forlængelse af airtracken samt som luftplint på jorden.

Upgrade Pakke 4

Dette er den ultimative opgradering af din H10 Airtrack Trainer, dvs. du får et springboard, en landing mat, en incline, en velcro-connector og en air barrel.

Udover de mange muligheder pakke 3 giver dig, får du i denne pakke en air barrel med, som er et fantastisk gymnastikredskab for især nybegynderen og den let-øvede gymnast. Med en air barrel får du en hjælp til at mestre din flikflak eller dit kraftspring. Hvis du allerede har fuldstændigt styr på disse spring, er det også et yderst sjovt gymnastikredskab for gymnaster på alle niveauer.  

Yderligere information

Indhold Upgrade Pakke 1

1 x Springboard
1 x Velcro-Connector

Indhold Upgrade Pakke 2

1 x Springboard
1 x Velcro-Connector
1 x Landing Mat

Indhold Upgrade Pakke 3

1 x Springboard
1 x Velcro-Connector
1 x Landing Mat
1 x Springboard

Indhold Upgrade Pakke 4

1 x Springboard
1 x Velcro-Connector
1 x Landing Mat
1 x Springboard
1 x Air Barrel

2 anmeldelser af H10 Upgrade pakker

  1. Hans fra Aarhus

    Fin måde lige at opgradering sin Airtrack bane på, for os som ikke tænkte på at købe et start kid. Disse ekstra ting gør ens Airtrack lidt sjovere og giver lidt flere muligheder. Jeg vil klart anbefale at man køber et kit frem for blot en enkelt stående model. Ellers ender du som mig, med at skulle købe denne opgradering efterfølgende.

  2. Lis Nielson

    Burde være lidt mere tydeligt at man bør købe disse ting her sammen med sin første airtrack, så man slipper for at lave 2 bestillinger. Airtracken alene er rigtig fin, men bliver så meget bedre med lidt tilbehør dertil.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *