BERG Champion FlatGround SPORTS

DKK5.499DKK6.798

Øvelse gør mester!

Spring højere op på denne Flatground trampolin i virkelig høj kvalitet fra Berg:

  • Airflow med mindre luftmodstand – bedre hop
  • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre med højere hop
  • FlatGround – Trampolinens stel er helt nedsænket i jorden!

Type

Rund Champion Flatground, der er helt nedsænket i jorden.

Gymplay’s vurdering

Virkelig god allround trampolin i høj kvalitet og med fantastisk springoplevelse. Denne sportstrampolin er helt nedgravet til jordniveau, hvilket gør den til god trampolin til træning af gymnastik. Vælger du denne sportsmodel medfølger der ikke et sikkerhedsnet.

Ryd


Varenummer (SKU): Berg_Champion_FlatGround_Sport
PrismatchGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Fantastisk hoppeoplevelse, fuldstændigt nedgravet i jorden!

En Champion FlatGround Sports giver dig en virkelig god springoplevelse. Trampolinen er fuldstændig nedsænket i jorden, designet med fokus på kvalitet, hoppeoplevelse og sikkerhed.  Vælger du denne sportsmodel, får du en trampolin, der giver dig gode muligheder for at træne forskellige spring. Udover at være af virkelig høj kvalitet, har FlatGround modellen også et diskret design, da den er fuldt integreret i jordniveau i haven.

Kombinationen af TwinSpring Gold-fjedrene og AirFlow-springmåtten giver en unik springoplevelse. Det betyder, at du kan hoppe højere og mere komfortabelt, da fjedrene giver et bedre afsæt og trampolindugen lader op til 50 pct. mere luft passere igennem den således, at luftmodstanden mindskes betragteligt.

gymplay-grafitti-color
Fordelene ved Berg Champion FlatGround er:
  • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow, der gør, at 50 % mere luft kan trænge igennem. Dette betyder bedre hoppekomfort og højere og mere fleksible hop! Hoppet føles lettere, da mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen.
  • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt, kommer Berg Champion TwinSpring Gold Fjedre. For at få plads til de ekstralange kvalitetsfjedre, er der på Berg Champion isat TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
  • Tyk beskyttelseskantpude – Takket være en tyk beskyttelseskant i PVC og skum, er sikkerheden i top. Endvidere har modellen en unikke stabilisator, der forhindrer, at beskyttelseskanten klaprer.

N.B. Sportsmodeller fra Berg er designet til gymnaster og sportsudøvere over 14 år!

gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color

Yderligere information

VægtN/A
Størrelsecm
Trampolin Form

Minimum alder

Fjedre Type