Berg Champion InGround SPORTS

DKK4.199DKK5.389

Sportsmodel Champion til nedgravning!

 • Airflow med mindre luftmodstand – bedre hop
 • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre med højere hop
 • Nedgravet trampolin – Diskret trampolin, der ikke fylder for meget i haven

Type

Rund sportsmodel, der er nedgravet. N.B.  uden sikkerhedsnet! Højden er 27 cm

Gymplay’s vurdering:

Virkelig god allround trampolin i høj kvalitet og med fantastisk springoplevelse. Trampolinen er nedgravet og falder derfor mere diskret ind i haven. Vælger du denne sportsmodel medfølger der ikke et sikkerhedsnet.  Med en Berg Champion-model vælger du kvalitet!

Ryd


Varenummer (SKU): Berg_Champion_Inground_Sport
PrismatchGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

En god springoplevelse!

En Champion Inground Sports giver dig en fantastisk hoppeoplevelse. Trampolinen er designet med fokus på kvalitet, hoppeoplevelse og sikkerhed.  Vælger du denne Inground model, får du en trampolin, der udover at være af virkelig høj kvalitet, også har et diskret design, der ikke fylder for meget i haven. Kombinationen af TwinSpring Gold-fjedrene og AirFlow-springmåtten giver en unik springoplevelse. Det betyder, at du kan hoppe højere og mere komfortabelt, da fjedrene giver et bedre afsæt og trampolindugen lader op til 50 pct. mere luft passere igennem den således, at luftmodstanden mindskes betragteligt.

gymplay-grafitti-color
Fordelene ved Berg Champion Sports er:
  • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow, der gør, at 50 % mere luft kan trænge igennem. Dette betyder bedre hoppekomfort og højere og mere fleksible hop! Hoppet føles lettere, da mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen.
  • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt, kommer Berg Champion TwinSpring Gold Fjedre. For at få plads til de ekstralange kvalitetsfjedre, er der på Berg Champion isat TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
  • Ekstra sikkerhed – Takket være en tyk beskyttelseskant i PVC og skum er sikkerheden i top.

   N.B. Sportsmodeller fra Berg er designet til gymnaster og sportsudøvere over 14 år!

gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color

Yderligere information

VægtN/A
Størrelsecm
Trampolin Form

Minimum alder

Fjedre Type