Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.

BERG Elite FlatGround SPORTS

Trampolin i absolut topklasse, fuldt nedsænket i jorden!

 • Airflow med mindre luftmodstand – bedre hop
 • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre med højere hop
 • FlatGround – Trampolinens stel er helt nedsænket i jorden!

Type

Rund high-end allround kvalitetstrampolin, der er helt nedsænket i jorden. N.B. Dette er sportsmodellen uden sikkerhedsnet!

Fås i forskellige størrelser: 330 cm / 380 cm / 430 cm

Gymplay’s vurdering:

Trampolin i højeste kvalitet og med fantastisk springoplevelse. Denne sportstrampolin er helt nedgravet til jordniveau, hvilket gør den til god trampolin til træning af gymnastik. Modellen har en virkelig holdbar beskyttelseskant, der gør trampolinen ideel til intensiv brug. Vælger du denne sportsmodel medfølger der ikke et sikkerhedsnet.Populære tilvalg
1 × BERG Weather Cover Extra
Trampolin Størrelse

Varen er på lager

kr.529kr.839
Varenummer (SKU): BERG_Elite_FlatGround_Sport
Høj kvalitetGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , Tags: ,

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse cm
Trampolin Størrelse

, ,

Farve

Fjedre Type

Trampolin Form

Anbefalet alder

Egnet til gymnastik

Ja

FlatGround – fuldt integreret supertrampolin!

En Elite FlatGround Sports er bare kvalitet. Trampolinen er fuldstændig nedsænket i jorden, designet med fokus på kvalitet, hoppeoplevelse og sikkerhed. Vælger du denne sportsmodel, får du en trampolin, der giver dig gode muligheder for at træne forskellige spring. Udover at være af virkelig højeste kvalitet, har FlatGround modellen også et diskret design, da den er fuldt integreret i jordniveau i haven.

Kombinationen af TwinSpring Gold-fjedrene og AirFlow-springmåtten giver en unik springoplevelse. Det betyder, at du kan hoppe højere og mere komfortabelt, da fjedrene giver et bedre afsæt og trampolindugen lader op til 50 pct. mere luft passere igennem den således, at luftmodstanden mindskes betragteligt.

Klare fordele med Elite Flatground:

 • Udvidet Garanti: 10 år på rammen, 5 år på beskyttelseskant, 2 år på trampolindug og 5 år på fjedre – HUSK at registrere dig på Bergs hjemmeside
 • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow, der gør, at 50 % mere luft kan trænge igennem. Dette betyder bedre hoppekomfort og højere og mere fleksible hop! Hoppet føles lettere, da mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen.
 • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt, kommer Berg Champion TwinSpring Gold Fjedre. For at få plads til de ekstralange kvalitetsfjedre, er der på Berg Champion isat TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
 • Tyk beskyttelseskantpude – Takket være en tyk beskyttelseskant i PVC og skum, er sikkerheden i top. Endvidere har modellen en unikke stabilisator, der forhindrer, at beskyttelseskanten klaprer.
 • Beskyttelseskanten er ekstremt UV-bestandig, og materialet og finishen gør den ekstra slidstærk.

N.B. Sportsmodeller fra Berg er designet til gymnaster og sportsudøvere over 14 år!

gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color
0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom
   Beregn Fragt