BERG Grand Champion InGround

DKK9.299

Bergs største, nedgravet Grand Champion!

 • Airflow med mindre luftmodstand – bedre hop
 • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre med højere hop
 • Oval trampolin med større effektiv hoppezone

Type

Oval high-end kvalitetstrampolin, Inground 27 cm over jorden, med DELUXE sikkerhedsnet

Størrelse: 520 cm x 345 cm

Gymplay’s vurdering:

Denne ovalformede trampolin giver et stort hoppeområde, der kombineret med Airflow og Twin Spring fjedrene stadig sørger for at du får et super godt afsæt. Størrelsen og den ovale form giver dig et stort effektivt springområde. Med en Berg Champion-model vælger du kvalitet!

Ryd


Varenummer (SKU): Berg_Grand_Champion_InGround
PrismatchGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Fantastisk OVAL hoppeoplevelse, Nedgravet!

Bergs model Grand Champion Trampolin giver dig en fantastisk hoppeoplevelse. Den ovale form betyder, at du får den effektive styrke ved en rund ramme med den store hoppeflade på en rektangulær trampolin. På en oval trampolin kan du lave flotte spring i hele trampolinens længde. Trampolinen er designet med fokus på kvalitet, hoppeoplevelse og sikkerhed.

N.B. Video viser den almindelige Grand Champion, der IKKE er nedgravet!

Fordelene ved Berg Grand Champion Inground er:

 • Størrelsen og formen betyder, at du får et stort springområde. Samtidig er det Inground model, der giver let adgang til trampolinen, samt et diskret udtryk i haven.
 • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow. Det betyder, at der trænger 50 % mere luft igennem trampolindugen. AirFlow er særligt vigtigt på store trampoliner, da betydeligt mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen, hvilket har stor betydning for, hvor ”tungt” hoppet føles.
 • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt, kommer Berg Champion TwinSpring Gold Fjedre. For at få plads til de ekstralange kvalitetsfjedre, er der på Berg Champion isat TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
 • Supergod sikkerhed – Den tykke beskyttelseskant i PVC og skum, betyder, at sikkerheden er i top. Samtidig er sikkerhedsnettet i super kvalitet, og har en selvlukkende indgang, samt tykt skum rundt om pælene.
 • Kvalitet – Beskyttelseskanten rundt om trampolinen har ekstra lang levetid på grund af et øvre og nedre lag på 0,55 mm tykt PVC! Herudover gør trampolinens og nettets udformning, den meget robust takket være konstruktionen.

 

Safety Net DELUXE

 • Buede pæle giver ekstra sikkerhed, da der er længere afstand ud til pælene
 • Forstærket overkant, gør at nettet altid er spændt ud foroven.
 • Netmateriale af høj kvalitet
 • Selvlukkende indgang

Deluxe-sikkerhedsnettet fuldender trampolinen. Takket være nettets meget høje kvalitet, det tykke skum omkring pælene og det stærke kantmateriale har dette net en ekstra lang levetid. Den unikke buede konstruktion øverst på nettet sikrer, at trampolinen altid ser perfekt ud.

gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color

Yderligere information

VægtN/A
Størrelsecm
Trampolin Form

Sikkerhedsnet

Minimum alder

Fjedre Type