BERG Ultim Champion InGround SPORTS

DKK4.779

Rektangulær sportstrampolin, nedgravet!

  • Rektangulær form giver et større effektivt hoppeområde
  • Airflow med mindre luftmodstand – bedre hop
  • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre med højere hop

Type

Rektangulær high-end kvalitetstrampolin, nedgravet uden sikkerhedsnet.

Størrelse: 220 cm x 330 cm, trampolinhøjden er 27 cm

Gymplay’s vurdering:

Fordelen ved en rektangulær trampolin sammenlignet med en rund trampolin er, at springområdet på trampolinen er effektivt i hele trampolinens længde og ikke kun inde på midten. Derved får du et langt større område med et godt afsæt, hvilket giver mulighed for at springe højt i hele trampolinens længde.

Ryd


Varenummer (SKU): Berg_Ultim_Champion_InGround_Sport
PrismatchGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

En Rektangulær Sportstrampolin – ideel til springtræning

Bergs Ultim Champion Sports model er et virkelig godt valg til dig, der ønsker at få det optimale afsæt i dine spring. Runde trampoliner har et begrænset område på midten af trampolinen, hvor man får et super afsæt. En rektangulær har derimod et meget større, effektivt springområde. Bergs Ultim Champion trampolin er designet med fokus på kvalitet, hoppeoplevelse og sikkerhed.

Kombinationen af TwinSpring Gold-fjedrene og AirFlow-springmåtten giver en unik springoplevelse. Det betyder, at du kan hoppe højere og mere komfortabelt, da fjedrene giver et bedre afsæt og trampolindugen lader op til 50 pct. mere luft passere igennem den således, at luftmodstanden mindskes betragteligt.

gymplay-grafitti-color

Fordelene ved Ultim Champion Sports er:

  • Den rektangulære form giver et stort effektivt hoppeområde med fantastisk afsæt. Samtidig er trampolinen nedgravet, hvilket giver let adgang til trampolinen, samt et diskret look i haven.
  • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow, der gør, at 50 % mere luft kan trænge igennem. Dette betyder bedre hoppekomfort og højere og mere fleksible hop! Hoppet føles lettere, da mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen.
  • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt, kommer Berg Champion TwinSpring Gold Fjedre. For at få plads til de ekstralange kvalitetsfjedre, er der på Berg Champion isat TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
  • Kvalitet – Beskyttelseskanten rundt om trampolinen har ekstra lang levetid på grund af et øvre og nedre lag på 0,55 mm tykt PVC! Herudover gør trampolinens og nettets udformning, den meget robust takket være konstruktionen.

  N.B. Sportsmodeller fra Berg er designet til gymnaster og sportsudøvere over 14 år!

gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color

Yderligere information

VægtN/A
Størrelsecm
Trampolin Form

Minimum alder

Fjedre Type