BERG Ultim Champion med Airflow og Twin Spring

DKK7.249

Ultim Champion – super bounce i hele trampolinens længde

 • Rektangulær form giver et større effektivt hoppeområde
 • Airflow med mindre luftmodstand – bedre hop
 • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre med højere hop

Type

Rektangulær high-end kvalitetstrampolin, der står på fødder over jorden med Deluxe sikkerhedsnet.

Størrelse: 220 cm x 330 cm

Gymplay’s vurdering:

Fordelen ved en rektangulær trampolin sammenlignet med en rund trampolin er, at springområdet på trampolinen er effektivt i hele trampolinens længde og ikke kun inde på midten. Derved får du et langt større område med et godt afsæt, hvilket giver mulighed for at springe højt i hele trampolinens længde.

Ryd


Varenummer (SKU): Berg_Ultim_Champion
PrismatchGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Rektangulær trampolin giver bedre afsæt!

Bergs Champion Ultim model er et virkelig godt valg til dig, der ønsker at få det optimale afsæt i dine spring. Runde trampoliner har et begrænset område på midten af trampolinen, hvor man får et super afsæt. En rektangulær har derimod et meget større, effektivt springområde. Bergs Ultim Champion trampolin er designet med fokus på kvalitet, hoppeoplevelse og sikkerhed.

Kombinationen af TwinSpring Gold-fjedrene og AirFlow-springmåtten giver en unik springoplevelse. Det betyder, at du kan hoppe højere og mere komfortabelt, da fjedrene giver et bedre afsæt og trampolindugen lader op til 50 pct. mere luft passere igennem den således, at luftmodstanden mindskes betragteligt.

gymplay-grafitti-color

Fordelene ved Berg Ultim Champion er:

  • Den rektangulære form giver et stort effektivt hoppeområde med fantastisk afsæt
  • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow, der gør, at 50 % mere luft kan trænge igennem. Dette betyder bedre hoppekomfort og højere og mere fleksible hop! Hoppet føles lettere, da mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen.
  • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt, kommer Berg Champion TwinSpring Gold Fjedre. For at få plads til de ekstralange kvalitetsfjedre, er der på Berg Champion isat TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
  • Ekstra sikkerhed – Takket være en tyk beskyttelseskant i PVC og skum er sikkerheden i top. Samtidig er sikkerhedsnettet i super kvalitet, og har en selvlukkende indgang, samt tykt skum rundt om pælene. En sikker løsning!
  • Kvalitet – Beskyttelseskanten rundt om trampolinen har ekstra lang levetid på grund af et øvre og nedre lag på 0,55 mm tykt PVC! Herudover gør trampolinens og nettets udformning, den meget robust takket være konstruktionen.

Safety Net DELUXE

  • Buede pæle giver ekstra sikkerhed, da der er længere afstand ud til pælene
  • Forstærket overkant, gør at nettet altid er spændt ud foroven.
  • Netmateriale af høj kvalitet
  • Selvlukkende indgang

Deluxe-sikkerhedsnettet fuldender trampolinen. Takket være nettets meget høje kvalitet, det tykke skum omkring pælene og det stærke kantmateriale har dette net en ekstra lang levetid. Den unikke buede konstruktion øverst på nettet sikrer, at trampolinen altid ser perfekt ud.

gymplay-grafitti-color
gymplay-grafitti-color

Yderligere information

VægtN/A
Størrelsecm
Trampolin Form

Sikkerhedsnet

Minimum alder

Fjedre Type