Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.

BERG Ultim Elite FlatGround SPORTS + AeroWall

kr.27.319

Den ultimative trampolin til dig som bare vil have det bedste. BERG Ultim Elite FlatGround SPORTS er den perfekte trampolin til gymnaster eller dig som vil have en helt unik trampolin oplevelse. Med Aerowall får du nu nogle helt nye muligheder med din BERG trampolin.

F.eks har du mulighed for at lave hele 56 forskellige kombinationer på en BERG Ultim med AeroWall. Tryk på den med hænderne, gør dig klar til en baglæns saltomortale, eller kast dig imod den og lav en backflip. Nu får begrebet freestyle en helt ny betydning på denne specielle trampolin.

Dette er den vildeste og sejeste Berg trampolin du kan købe

 • Airflow med mindre luftmodstand – for bedre performance
 • En rektangulær form der giver et større hoppeområde
 • Twin Spring Gold fjedre – længere fjedre som giver højere hop

Type

Rektangulær high-end kvalitetstrampolin fra Berg, Den ultimative havetrampolin.

Størrelse: 500 cm x 300 cm, fuldstændig nedgravet til jordniveau.

Gymplay’s vurdering:

BERG Ultim Elite med Aerowall giver dig den bedste springoplevelse du få og mulighed for en masse unikke kombinations spring. Trampolinen er komplet nedgravet med et fantastisk fjeder- og kantsystem, som resulterer i høje spring og masser af muligheder for kvalitets gymnastiktræning. Denne trampolin er for dig, der ikke vil gå på kompromis med springoplevelsen og vil have den bedste trampolin du kan få. Den ekstra dimension som du får med Aerowall går det muligt at træne på en helt ny måde, og få meget mere glæde ud af din Berg Ultim trampolin.Populære tilvalg
1 × BERG Ultim Weather Cover Extra
Trampolin Størrelse

Varen er på lager

kr.529kr.989
Varenummer (SKU): BERG_Ultim_Elite_FlatGround_Sport_AeroWall
Høj kvalitetGratis LeveringFuld garanti+returret
Kategorier: , Tags: ,
Den ultimative havetrampolin!

Lav de vildeste hop på denne BERG Ultim Elite FlatGround trampolin med Aerowall. Trampolinen som er specielt udviklet til tricks og freestyling. Denne Berg trampolin måler hele 500 cm x 300 cm, så du virkelig har meget plads til at hoppe på! Ligesom trampoliner til professionelt brug, samt den type de bruger til OL - er denne Ultim Elite rektangulær, hvilket giver dig et større hoppe areal. Derudover er en rektangulær eller firkantet trampolin ofte nemmere at finde plads til i haven.

En rektangulær trampoliner giver dig mulighed for at lave fantastiske spring på tværs af hele trampolinens længde og bredde. Samtidig har du bedre kontrol over de spring du foretager.

Så er du ude efter en helt speciel trampolin oplevelse eller blot vil have den bedste havetrampolin markedet, så er en Berg Ultim Elite med AeroWall det oplagte valg.

Se eksempler på brug af Berg ultim trampolinen i denne video:

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse cm
Trampolin Størrelse

Farve

,

Fjedre Type

Trampolin Form

Anbefalet alder

Egnet til gymnastik

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BERG Ultim Elite FlatGround SPORTS + AeroWall”
0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom
   Beregn Fragt