fbpx

Black Week Specialpakke 1 – Flying Superkids

Spar 35%
Ryd


Black Week Specialpakke 1 – Flying Superkids

DKK2.499DKK2.899

Flying Superkids airtrack med forlænger

Nu kan du springe som en Flying Superkid. Denne pakke indeholder udover en H10 airtrack i Flying Superkids design også en airtrack forlænger med en velcro-connector, så du kan forlænge airtracken. Forlængeren kan også bruges selvstændigt ift. at øve nye spring . Airtracken passer til dig, der vil springe derhjemme indenfor eller ude i haven.

Total track-længde:

  • 3 meter (300 x 100 x 10 cm) + Forlænger = 400 cm
  • 4 meter (400 x 100 x 10 cm) + Forlænger = 500 cm

 

Safe Sports - P17 Phthalate free

Ryd


Varenummer (SKU): Flying-superkids Kategori:
Hvad indeholder pakken
  • H10 Airtrack i den valgte farve og størrelse
  • H10 airtrack forlænger (100 cm x 60 cm x 10 cm) 
  • Manuel pumpe eller 600 W GymPlay Elektrisk Airtrack pumpe
  • Kvalitets opbevarings- og transporttaske
  • Velvcro-connector
  • Repair kit og manual på dansk
Fantastisk GymPlay Airtrack i Flying Superkids Design

Vi hos GymPlay har i samarbejde med Flying Superkids designet en 3 og 4 meter Airtrack Trainer i særligt Flying Superkids Design. Kvaliteten af denne nye edition er akkurat lige så høj, som den altid har været hos GymPlay.

Double Rail Technology

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack.

Også til udendørs brug

Tag din Airtrack Trainer med udenfor.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Multi-Layer Composite Core

Inden i vores Airtrack Trainer er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af vores Airtrack Trainer. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt.

Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

Kan udbygges

Der er velcro på alle 4 sider af H10 Airtrack Trainer, hvilket betyder, at du kan sætte den sammen med andre airtracks i H10 serien, eller kan udbygges med springboards, landing mats eller inclines.

Den er nem og praktisk at håndtere, fylder ikke ret meget, og har en størrelse, der gør, at du kan træne de fleste  spring og momenter derhjemme.

Træn følgende spring: Rulle, vejrmølle, flikflak, kraftspring, samt 2 sammensatte spring som f.eks. araberspring/flikflak.

Girl-Emma-Quest-V2-Red

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95