fbpx

Black Week Specialpakke 2 – Flying Superkids

Spar 30%
Ryd


Black Week Specialpakke 2 – Flying Superkids

DKK3.813DKK4.233

Fantastisk Flying Superkids airtrack med blød landing

Det ultimative hjemmetrænings set-up i Flying Superkids design. Pakken indeholder en Airtrack, Airtrack forlænger og landing mat – alt sammen med en tykkelse på 10 cm, så det passer sammen.  Landingsmadrassen giver sikre og bløde landinger til når du træner nye spring og forlængeren giver dig mere springplads og kan også bruges selvstændigt.

Total track-længde

  • 3 meter (300 x 100 x 10 cm) + springboard og landing mat = 600 cm
  • 4 meter (400 x 100 x 10 cm) + springboard og landing mat = 700 cm

 

Safe Sports - P17 Phthalate free

Ryd


Varenummer (SKU): Flying-superkids-1 Kategori:
Specialpakken indeholder
  • Tykkelse: 10 cm
  • Airtracklængde: 3-7 m  
  • Airtrackbredde: 1 m 
  • Springboard længde: 1 m 
  • Springboard bredde: 60 cm
  • Landing Mat længde: 2 m
  • Landing Mat bredde: 1 m
Fantastisk GymPlay Airtrack i Flying Superkids Design

Vi hos GymPlay har i samarbejde med Flying Superkids designet en 3 og 4 meter Airtrack Trainer i særligt Flying Superkids Design. Kvaliteten af denne nye edition er akkurat lige så høj, som den altid har været hos GymPlay. Afsættet på en H10 Airtrack er hurtigt og lufttrykket (hårdheden) kan justeres, så det passer til gymnasten. Et hurtigt afsæt er supergodt til gymnaster, der springer på idrætsgymnastikgulve, fiberbaner eller til dig, der træner TeamGym moment. Airtrack forlængeren gør banen længere, så du kan lave flere spring efter hinanden, mens landingmadrassen øger sikkerheden med bløde landinger.

Double Rail Technology

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack.

Også til udendørs brug

Tag din Airtrack Trainer med udenfor.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Multi-Layer Composite Core

Inden i vores Airtrack Trainer er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af vores Airtrack Trainer. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt.

Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

Kan udbygges

Der er velcro på alle 4 sider af H10 Airtrack Trainer, hvilket betyder, at du kan sætte den sammen med andre airtracks i H10 serien, eller kan udbygges med springboards, landing mats eller inclines.

Den er nem og praktisk at håndtere, fylder ikke ret meget, og har en størrelse, der gør, at du kan træne de fleste  spring og momenter derhjemme.

Træn følgende spring: Rulle, vejrmølle, flikflak, kraftspring, samt 2 sammensatte spring som f.eks. araberspring/flikflak.

Girl-Emma-Quest-V2-Red

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95