Spar op til 23%

Flipz Airtrack

(3 kundeanmeldelser)

DKK2.079DKK2.299

Hvem passer den til?

Denne airtrack er en rigtig god begynder-airtrack, som passer til mindre gymnaster på begynder-niveau. FlipZ modellerne er ideelle til træning i rum med begrænset plads.

Kvalitet

Vores FlipZ-modeller er i fin standard markedskvalitet. Det vil sige med håndlavet Dobbelt PVC-kantforstærkning i alle samlinger, der skaber en stærk og luftæt Airtrack.  Denne kvalitet finder du hos de fleste seriøse  Airtrack leverandører. Der er dog ikke tale om samme kvalitet som Double Rail Tech,  som er den kvalitet vi bruger på vores Airtrack Trainers.

Total Track længde

3 meter

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mere leg og mere sjov

Denne airtrack er designet til leg og hjemmetræning. Den er nem og praktisk at håndtere og fylder ikke ret meget. Det er den perfekte airtrack til nybegyndere eller børn, der elsker aktiv leg. 

Også til udendørs brug

Tag din Flipz Airtrack med udenfor. Brug airtracken på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Velcro i enderne

Denne airtrack har velcro i begge ender, så du har mulighed for at sammensætte den med en yderligere airtrack, hvis du får brug for en længere bane.

Yderligere information

Størrelse

300 x 100 x 10 cm

Velcro

I begge ender

Pumpe

Manuel eller elektrisk

Kvalitet

3 anmeldelser af Flipz Airtrack

  1. Birgit Hansen

    Jeg købte en Airtrak Flipz til min datter som hendes 9 års fødselsdagsgave og hun er super glad for den. Bruger den dagligt både alene og sammen med sine venner. Som mor er det sjovt at se så meget bedre hendes spring er blevet, i forhold til før hun havde en sådan gymnastikmåtte. Den giver lige det ekstra, som gør det sjovt både at bruge og at se på. Var i tvivl om hvilken model jeg skulle købe, men fik rigtig god vejledning og support hos Gymplay og endte derfor med at købe en af deres nye Flipz modeller.

  2. Lars O.

    Kan anbefales.

  3. B.D

    Min første produkt anmeldelse – syntes dette produkt var værd lige at skrive et par linjer om. Købte denne Flipz for cirka en måned siden til mine to piger, og de er helt vilde den. Dejligt at se dem være så aktive uden for, frem for blot at sidde med deres mobil konstant. Det bedste køb jeg har lavet længe!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *