Før
78%
Nu
SOMMERUDSALG
Spar 78%

FlipZ Brick Mat

FlipZ Brick Mat
FlipZ Brick Mat
FlipZ Brick Mat
FlipZ Brick Mat
Spar 78%
FlipZ Brick Mat
Spar 78%
Før
78%
Nu
SOMMERUDSALG
Spar 78%

FlipZ Brick Mat

kr.139kr.219En foldemåtte med mange anvendelsesmuligheder

Flipz Brick Mat er en af vores Bestsellere. Denne måtte er super smart, fordi den kan udbygges på kryds og på tværs – men den kan også bruges separat. Brug den til at øve spring som f.eks. vejrmølle, kraftspring, flikflak eller øv dig i at stå på hænder, katete eller gå i bro.

Med velcro på alle sider er det muligt at sammensætte lige så mange Flipz Brick Mats, som du ønsker. Du kan bygge dit helt eget gymnastikgulv og sammensætte dem både i længden og bredden.

Andre muligheder

Flipz Brick Mat er også et rigtig godt underlag, hvis du vil lave styrketræning derhjemme og gerne vil gøre de hårde øvelser mere behagelige. Den er også perfekt som kravle- og legeunderlag for familiens mindste, så de ikke skal lege og kravle på det hårde og kolde gulv.

Mål

 • Længde: 180 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Højde: 5 cm


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Flipz Brick Mats

De perfekte måtter til hele familien. Hvis du har små børn, som tumler og elsker at være aktive, så er det skønt at kunne lægge et par måtter ud, som I kan lege på sammen. Det er en super måtte til at øve kolbøtter, vejrmøller og lignende spring. Måtten fungerer også rigtig godt til styrketræning, så det er en alsidig måtte, som kan bruges af hele familien. 

Der er velcro på alle fire sider, så du kan sætte så mange måtter sammen, som du ønsker - du kan endda bygge dit helt eget gymnastikgulv.

Flipz Brick Mats
Flipz Brick Mats

Flipz Brick Mat

Størrelse

 • Længde: 180 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Højde: 5 cm

Materialer

Flipz Brick Mats er fremstillet i en water resistant EVA skum i flere lag. Det giver et blødt, men samtidig et fast underlag for alsidig anvendelse af måtten.
Rundt om skummet er måtterne beklædt med slidstærkt kvalitets PVC, der er nøje tilskåret således, at det passer til skummet og giver et glat overflade.
Flipz Brick Mats er designet med det formål, at kan bygges sammen med flere måtter, så du har mulighed for at lave et helt gymnastikgulv. Der er velcro på alle fire sider, så du behøver ikke nøjes med at sætte dem i forlængelse af hinanden - du kan nemlig sætte dem på fra alle sider og dermed lave en springbane med lige præcis den form, du ønsker.  

Farver

 • Sky Blue/Pirate Black
 • Royal Purple/Pirate Black
 • Racing Green/Pirate Black

Indendørs og udendørs brug 

Du kan både bruge dine Flipz Brick Mats inde i stuen, på børneværelset eller tage dem med udenfor. Når du tager den med udenfor, så læg den blot på græsplænen og sørg for at fjerne eventuelle skarpe genstande som sten og kviste. Når du springer bør du altid sørge for, at der er god plads omkring dig. Skulle den blive lidt beskidt, kan du nemt fjerne pletter med en fugtig klud, men sørg altid for, at lade den tørre inden du pakker den væk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FlipZ Brick Mat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
  0
  Din kurv
  Du er kr.599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt