Spar op til 20%

Flipz Mini Airtrack

DKK1.839DKK1.999

Hvem passer den til?

Denne airtrack er en rigtig god begynder-airtrack, som passer til mindre gymnaster på begynder-niveau. FlipZ modellerne er ideelle til træning i rum med begrænset plads.

Kvalitet

Vores FlipZ-modeller er i fin standard markedskvalitet. Det vil sige med håndlavet Dobbelt PVC-kantforstærkning i alle samlinger, der skaber en stærk og luftæt Airtrack. Denne kvalitet finder du hos de fleste seriøse  Airtrack leverandører. Der er dog ikke tale om samme kvalitet som Double Rail Tech,  som er den kvalitet vi bruger på vores Airtrack Trainers.

 

  • Længde: 240 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Højde: 10 cm
Ryd


Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mere leg og mere sjov

Denne airtrack er designet til leg og hjemmetræning. Den er nem og praktisk at håndtere og fylder ikke ret meget. Det er den perfekte airtrack til nybegyndere eller børn, der elsker aktiv leg. 

Også til udendørs brug

Tag din Flipz Mini Airtrack med udenfor. Brug airtracken på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Velcro i enderne

Denne airtrack har velcro i begge ender, så du har mulighed for at sammensætte den med en yderligere airtrack, hvis du får brug for en længere bane.

Yderligere information

Størrelse

240 x 100 x 10 cm

Velcro

I begge ender

Pumpe

Manuel eller elektrisk

Kvalitet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flipz Mini Airtrack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *