Tilbud

Flipz Mini Airtrack – 2018 design

DKK1.424DKK1.499

Hvem passer den til?

Denne mini Airtrack er en rigtig god begynder-airtrack, som passer til mindre gymnaster på begynder-niveau. FlipZ Airtrack modellerne er ideelle til træning i rum med begrænset plads.

Kvalitet

Vores FlipZ-modeller er i fin kvalitet. Det vil sige med håndlavet Dobbelt PVC-kantforstærkning i alle samlinger, der skaber en stærk og luftæt Airtrack som er perfekt til træning inde eller ude i haven.

  • Længde: 240 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Højde: 10 cm
Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Mere leg og mere sjov

Denne Airtrack mini er designet til leg og hjemmetræning. Den er nem og praktisk at håndtere og fylder ikke ret meget, hvilket også gør at den er nem at transportere med rundt. Det er den perfekte Airtrack til nybegyndere eller børn, der elsker aktiv leg.

Også til udendørs brug

Tag din Flipz Mini Airtrack med udenfor. Brug Airtracken på græsset eller på en anden blød overflade. Husk inden brug at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under Airtracken for at beskytte den bedst muligt.

Velcro i enderne

Denne mini Airtrack har velcro i begge ender, hvilket gør at du har mulighed for at sammensætte den med en yderligere Air track, hvis du får brug for en længere bane til mere komplekse spring.

Yderligere information

Størrelse

240 x 100 x 10 cm

Velcro

I begge ender

Pumpe

Manuel eller elektrisk

Kvalitet