Flipz Airtrack Shop

FlipZ er vores serie af airtracks, der med en superskarp pris er ideel til aktive børn, der er vilde med spring og aktiv leg. Den dansk designede Airtrack er et perfekt valg til børneværelset, multirummet eller stuen. Så er du på jagt efter billige Airtracks i en god kvalitet, er FlipZ et rigtig godt bud.

FLIPZ BY GYMPLAY

Billige Airtracks til hjemmebrug

Vores nye FlipZ serie er et prisvenligt alternativ til GymPlay og Flying Superkid modellerne, og er ligesom disse helt fri for skadelige phtalater. Så er du på udklik efter en billig Airtrack som børnene kan bruge inde eller ude i haven, så er FLipZ et rigtig godt valg.

Airtrack til leg og træning

FlipZ er velegnet til både leg og til gymnastik træning. Den høje kvalitet sikre at Airtracken kan holde til - den til tider voldsomme leg, som børn og unge ofte udsætter deres gymnastikudstyr for.
Airtracken fås både i 10 cm højde, som er perfekt til nye gymnaster, eller mindre børn, og i H15 serien som lige er et nummer højere, og giver dermed endnu mere kraft til dine spring.
Så hvilken model du bør vælge afhænger af alder og gymnastik niveau.

En billig Airtrack i høj kvalitet

Grunden til at FLipZ er billigere end vores GymPlay og Flying Superkids modeller, er at de ikke kommer med Double Rail technology, har 2 års fabriks garanti, og ikke har helt de samme udvidelses muligheder som du finder hos de andre modeller.
Dette har gjort det muligt at kunne sælge høj kvalitets billige Airtracks til en pris hvor alle kan være med.
Dermed har du mulighed for at købe en billig Airtrack til en lavere pris end de fleste andre Airtracks på det danske marked.

Valg af pumpe

FlipZ sælges med både en elektrisk pumpe og en manual pumpe, så hvilken bør du vælge? Den elektriske pumpe er noget hurtigere og nemmere at bruge, den kræver at du er i nærheden af et strømstik. Dette gør at du ikke kan tage din Airtrack med nogle steder hvor der ikke er strøm og pumpe den op. Med en manual pumpe har du mulighed for dette.
Så anvendes Airtracken næsten altid er sted hvor der er adgang til elektricitet, så er en elektrisk pumpe at anbefale, men bruges den ofte væk fra hjemmet, på steder hvor der ikke er nem adgang til strøm, så er en manual pumpe det sikre valg.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95