Folding Mat

Hvem passer den til?

En foldemåtte passer til alle gymnaster, som ønsker at træne basis gymnastik derhjemme. En solid og praktisk gymnastikmåtte med masser af muligheder.

Hvilke spring?

Vejrmøller, kraftspring, flikflak etc.

Total Track længde

2,4 meter

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse

Udfoldet (240 x 118 x 3,5 cm)
Foldet (60 x 118 x 14 cm)

Foldemåtten kan nemt pakkes sammen, og den ikke fylder ret meget ved opbevaring.

Inspiration

En foldemåtte/gymnastikmåtte fra GymPlay er ideel til grundtræning. Du kan f.eks. træne vejmøller, kraftspring, flikflak. Måtten er perfekt til absorbere den kraft du rammer jorden med, når du træner gymnastik derhjemme. Samtidig er den også tilpas hård til også at kunne bruges som underlag, når du skal lave styrketræning eller træne smidighed.

Brug gymnastikmåtten til at træne teamgym-momenter med eller som et blødt faldunderlag til en skumbom, så du kan træne balancen og de svære bomøvelser.   Foldemåtten er et alsidigt træningsredskab, der kan bruges til mange forskellige sportsgrene og aktiv leg. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. 

Se videoen for at få inspiration til hvordan du kan bruge foldemåtten til gymnastik.

UDENDØRS BRUG

Tag bare din foldemåtte/gymnastikmåtte med udenfor. Læg den på en græsplæne eller på et andet blødt underlag. Husk blot, at fjerne skarpe genstande som f.eks. småsten og sørg for at der er god plads omkring dig. Du kan nemt fjerne pletter med en fugtig klud. Husk blot at tørre efter med et tørt viskestykke.

Materialer

GymPlays foldemåtte er lavet af slidstærkt PVC. Inden i er der en vandafvisende cross-link skum med høj densitet, der giver den en god evne til at absorbere stød, en vigtig detalje for en god gymnastikmåtte.
Vi har syet velcro i enderne, så du kan tage foldemåtten og sætte den sammen med flere måtter og lave et længere springareal.

Brug af Gymplay’s gymnastikmåtte:

Yderligere information

Vægt 8.5 kg
Farve

,

Længde

Bredde

Højde

Garanti

2 år

1 anmeldelse af Folding Mat

  1. admin

    dg

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *