Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.

VI PASSER PÅ DIG

UDEN FARLIG KEMI

 

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark. Generelt er det, at jo billigere produkterne er, desto mere opmærksom bør man være overfor hvad produkterne indeholder.

Hvad gør GymPlay?

I GymPlay bruger vi mange ressourcer på at sikre, at vores produkter er fri for farlige kemikalier.

Vi følger selvfølgelig lovgivning fra EU om kemikalier i forbrugerprodukter (REACH). Herudover kører vi løbende en proces, der har til formål at fjerne endnu flere kemikalier

 

 

Ekstern kvalitetskontrol

GymPlay har nogle fantastiske underleverandører, der producerer vores produkter i en supergod kvalitet. Men for at have 100 procent styr på hele produktionsprocessen sørger vi for løbende at test de materialer, der indgår i vores produkter. Det gør vi ved at rejse ud til fabrikkerne og plukke materialer direkte fra produktion til test. Det sikrer en sammenhæng mellem testresultater og de produkter vi sælger.

Vi kender til vigtigheden af, at have et testsystem, både i forhold til produktkvaliteten og de materialer, der indgår i produkterne.

 

gymplay-h10-fun-and-relaxed
Safe Sports - P17 Phthalate free
toxinfree

Fri for farlige kemikalier

Alle vores produkter er uden farlig kemi. Vi tester løbende for blandt andet tungmetaller og phtalater (blødgører)

toxinfree

laboratorietestet

Udover testrapporter fra vores underleverandører, får vi også vores produkter testet på et eksternt laboratorium for at sikre, at alt er som det skal være

toxinfree

Ekstern kvalitetskontrol

Tillid er godt, men kontrol er bedre. Vi tager selv ud til vores fabrikker rundt omkring i verden og plukker materialer ud til ekstern test.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt