backflip

Airtracks til forskellige behov

Hos GymPlay finder du vores to forskellige airtrackbrands: FlipZ og GymPlay. Begge brands er designet og udviklet af GymPlay. I dette blogindlæg kan du læse mere om forskellene på de to brands.

Med udgangspunkt i vores egen kæmpestore interesse for og mange års erfaring med gymnastik, udviklede vi brandet GymPlay. Vores største ambition var at give gymnaster mulighed for at træne derhjemme på en airtrack af professionel kvalitet. Derfor havde vi stort fokus på at udvikle fantastiske airtracks, som virkelig kunne give øvede gymnaster de bedste forudsætninger for at forbedre sig uden for hallen.

Efter nogle år indså vi, at det ikke kun var de øvede gymnaster, som gerne ville træne hjemme – tværtimod, var dette en interesse hos gymnaster på alle niveauer og endda også hos børn, som aldrig havde gået til gymnastik. Dette var naturligvis et ønske, som mange forældre gerne ville opfylde hos deres børn, men når man endnu ikke ved, hvor længe denne interesse varer ved, kan det gøre lidt ondt i pengepungen at skulle investere i en professionel airtrack.

Derfor besluttede vi os for, at det selvfølgelig skulle være muligt at dyrke gymnastik derhjemme uanset niveau og designede endnu en serie af airtracks, nemlig FlipZ. Denne serie skulle dog ligge på et prisniveau, hvor alle kunne være med – uden at gå på kompromis med vores kerneværdier.

gymplay_h10_airtrack_cartwheeel
Flipz airtrack pink
GymPlay airtrack
Flipz-H10-Airtrack-h10-bridge

Hvad er forskellen på FlipZ og GymPlay?

FlipZ blev altså udviklet for at kunne give mindre børn og mindre erfarne gymnaster muligheden for at træne derhjemme, uden at det bliver for dyrt. Dette har naturligvis krævet nogle justeringer i designet, men vi har prioriteret vores kerneværdier – nemlig den høje kvalitet og materialer uden skadelige ftalater og tungmetaller.

Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay

Størrelse

Både FlipZ og GymPlay airtracks findes med en højde på hhv. 10 og 15 cm – dette kalder vi H10 og H15. Størrelsesmæssigt er der ingen forskel på H10 modellerne. Til gengæld er der forskel på bredden, når vi kommer op i H15 modellerne. FlipZ H15 er 1 meter bred, mens GymPlay H15 fås i bredere udgaver på hhv. 1,25 og 1,5 meter. Denne forskel i bredden skyldes, at en GymPlay H15 er beregnet til gymnastik på et højere niveau, hvor man har brug for mere plads at boltre sig på. Der er altså god plads og sikkerhed, hvis man skulle komme til at springe lidt skævt på en af GymPlay H15 modellerne.

Kvalitet

Vi går utrolig meget op i, at alle vores produkter har en fantastisk høj kvalitet. Dette gør sig derfor både gældende for GymPlay og FlipZ. Alle airtracks er fremstillet med double wall fabric og REACH-godkendt PVC. Hvis du vil læse mere om EU’s REACH forordning, kan du klikke her.

Den eneste kvalitetsmæssige forskel findes på siderne af airtracken. Siderne på en airtrack er det mest sårbare sted – især hvis den anvendes udendørs. Derfor bruger vi altid slidstærk PVC på siderne af vores airtracks. Til GymPlay modellerne har vi udviklet en teknologi, som gør dem endnu mere slidstærke. Dette kalder vi Double Rail Technology, fordi det består af to lag kvalitets-PVC, som er limet sammen og dermed giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 millimeter. Denne teknologi forlænger levetiden og derfor tilbyder vi en fabriksgaranti på 3 år på GymPlay modellerne. Flipz har altså et enkelt lag PVC på siderne, hvilket svarer til markedskvaliteten og vi tilbyder derfor 2 års garanti på disse airtracks.

Udbyggelsesmuligheder

Der er ligeledes en forskel på, hvordan du kan udbygge airtracken. Både GymPlay og FlipZ har velcro i enderne, så du kan sammensætte dem med andre airtracks, landing mats, inclines og springboards. GymPlay modellerne har derudover også velcro langs siderne, og det er derfor også muligt at påsætte et springboard på tværs af disse modeller eller tilkoble en airtrack fra siden, så du kan bygge din helt egen springpark derhjemme.

Inspiration

 

GymPlay H15 1,5 m bred – perfekt til øvede gymnaster

Robin på 16 år er en øvet og meget talentfuld gymnast. Her springer han på en GymPlay H15 på 4 meter.

FlipZ H10 – super til mindre gymnaster og begyndere

Her springer Amelia på 7 år på en FlipZ H10 airtrack på 4 meter. Amelia er danser og bruger sin airtrack til at øve sig på spring, som hun kan tage med ind i dansens verden

0
  0
  Din kurv
  Du er kr.599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt