GymPlay Folding Mat 240

GymPlay Folding Mat 240

Hvem passer den til?

En GymPlay Folding mat passer til alle gymnaster, som ønsker at træne basis-gymnastik derhjemme. En solid og praktisk gymnastikmåtte i professionel kvalitet med masser af muligheder.

Hvilke spring?

Vejrmøller, kraftspring, flikflak – primært stående spring

Andre muligheder

Foldemåtten kan også anvendes til styrketræning, og har en størrelse, så der er god plads når øvelserne udføres. Udover en god størrelse er foldemåtten med sine 3,5 cm i tykkelse også blød at træne på, så selv hårde øvelser bliver behagelige.

Total Track længde

2,4 meterVarenummer (SKU): GymPlay_Folding_Mat_240 Kategorier: , , Tag:
billigst på pricerunner

Gymplay Folding Mat;

Størrelse

Udfoldet (240 x 120 x 3,5 cm)
Foldet (60 x120 x 14 cm)

Materialer

GymPlays Folding mat består af skum i flere lag og er beklædt med slidstærkt kvalitets PVC, der er skåret og tilpasset skummet, så det ligger helt glat og tæt ind til skummet.
Foldemåtterne er designet med henblik på, at flere måtter kan sættes sammen ved hjælp af kvalitets velcro i begge ender af foldemåtte

UDENDØRS BRUG

Tag bare din foldemåtte/gymnastikmåtte med udenfor. Læg den på en græsplæne eller på et andet blødt underlag. Husk blot, at fjerne skarpe genstande som f.eks. småsten og sørg for at der er god plads omkring dig. Du kan nemt fjerne pletter med en fugtig klud. Husk blot at tørre efter med et tørt viskestykke inden du pakker den væk.

Inspiration

En foldemåtte/gymnastikmåtte fra GymPlay er ideel til grundtræning. Du kan f.eks. træne vejmøller, kraftspring, flikflak eller TeamGym momenter. Måtten er virkelig god som underlag, når du skal lave styrketræning eller træne smidighed.

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

Farve

,

Bredde

Højde

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GymPlay Folding Mat 240”
beam_foldemåtte
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt