Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.

2 ÅRS FABRIKSGARANTI

AIRTRACK TRAINER

Den stærkeste Airtrack på markedet

Gymplay er den eneste airtrack leverandør i verden, der anvender Double Rail technology.

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk. To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack. Derfor tilbyder vi 2 års fabriksgaranti på Airtracks

Multi-layer composite core

Inden i vores Airtrack er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af vores Airtrack. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt.

Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

double-rail-quality

Kvalitet

HÅNDLAVEDE AIRTRACKS

Alle vores airtracks er lavet i hånden af specialister, og det tager cirka 10 timer at lave en airtrack.

Når en airtrack er færdigproduceret lader vi den ligge i 3 dage for at sikre os, at den er helt lufttæt.

Dobbelt-syet velcro

Vores Airtrack Trainers er med dobbelt-syet kvalitetsvelcro på alle 4 sider. FlipZ airtracks har velcro i enderne – selvfølgelig også med dobbeltsyninger, der sikrer lang holdbarhed på din airtrack

velcro
VELCRO (2)
IMG_20191024_153157
h30-product7-slim
AIRTRACK SIDE

VI PASSER PÅ DIG

UDEN FARLIG KEMI

 

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark. Generelt er det, at jo billigere produkterne er, desto mere opmærksom bør man være overfor hvad produkterne indeholder.

Hvad gør GymPlay?

I GymPlay bruger vi mange ressourcer på at sikre, at vores produkter er fri for farlige kemikalier.

Vi følger selvfølgelig lovgivning fra EU om kemikalier i forbrugerprodukter (REACH). Herudover kører vi løbende en proces, der har til formål at fjerne endnu flere kemikalier

 

 

Ekstern kvalitetskontrol

GymPlay har nogle fantastiske underleverandører, der producerer vores produkter i en supergod kvalitet. Men for at have 100 procent styr på hele produktionsprocessen sørger vi for løbende at test de materialer, der indgår i vores produkter. Det gør vi ved at rejse ud til fabrikkerne og plukke materialer direkte fra produktion til test. Det sikrer en sammenhæng mellem testresultater og de produkter vi sælger.

Vi kender til vigtigheden af, at have et testsystem, både i forhold til produktkvaliteten og de materialer, der indgår i produkterne.

 

gymplay-h10-fun-and-relaxed
toxinfree

Fri for farlige kemikalier

Alle vores produkter er uden farlig kemi. Vi tester løbende for blandt andet tungmetaller og phtalater (blødgører)

toxinfree

laboratorietestet

Udover testrapporter fra vores underleverandører, får vi også vores produkter testet på et eksternt laboratorium for at sikre, at alt er som det skal være

toxinfree

Ekstern kvalitetskontrol

Tillid er godt, men kontrol er bedre. Vi tager selv ud til vores fabrikker rundt omkring i verden og plukker materialer ud til ekstern test.

[rev_slider alias="NY-2020"][/rev_slider]
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt