Spar op til 27%

H10 Airtrack Trainer Black Edition

(1 kundeanmeldelse)

DKK2.339DKK6.379

Hvem passer den til?

En super airtrack til spring derhjemme. Passer til gymnaster på begynder- og mellemniveau. Er det helt rigtige udgangspunkt for såvel indendørs som udendørs træning.3 meter modellen passer til de fleste, men større gymnaster over 160 cm bør overveje en længde på 4-5 meter. Kan udbygges.

Hvilke spring?

Stående spring, enkelt spring (eks. kraftspring), 2 sammensatte spring (eks. araberspring-flikflak).

 

  • Længde: 300/400/500 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Højde: 10 cm
Ryd


Varenummer (SKU): newblack Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Nyt design i samme høje kvalitet

Vi hos GymPlay har redesignet vores Airtrack Trainer H10-serie. Kvaliteten af denne nye edition er akkurat lige så høj, som den altid har været hos GymPlay.

Double Rail Technology 

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack.

Også til udendørs brug

Tag din Airtrack Trainer med udenfor.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Multi-Layer Composite Core

Inden i vores Airtrack Trainer er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af vores Airtrack Trainer. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt.

Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

Kan udbygges

Der er velcro på alle 4 sider af H10 Airtrack Trainer, hvilket betyder, at du kan sætte den sammen med andre airtracks i H10 serien, eller kan udbygges med springboards, landing mats eller inclines.

Den er nem og praktisk at håndtere, fylder ikke ret meget, og har en størrelse, der gør, at du kan træne de fleste  spring og momenter derhjemme.

Træn følgende spring: Rulle, vejrmølle, flikflak, kraftspring, samt 2 sammensatte spring som f.eks. araberspring/flikflak.

 

Volvo billede

Yderligere information

Vægt N/A
Airtrack Længde

, ,

Højde

Bredde

Pumpe Type

,

Tilbehør

, , , ,

Hvad indeholder pakken

, , , , , ,

Total Track Længde

Kvalitet

1 anmeldelse af H10 Airtrack Trainer Black Edition

  1. Kristoffer P.E

    Virkelig lækker airtrack, både at bruge og se på. Fik en tidlig julegave for lidt over en uge siden, en 4 meter black edition air track og har brugt den dagligt lige siden. Har bestemt ikke fortrudt dette køb.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...