H10 Airtrack Trainer Kit OLD
H10 Airtrack Trainer Kit Incline
H10 Airtrack Trainer Kit OLD
H10 Airtrack Trainer Kit OLD

H10 Airtrack Trainer Kit OLD

Hvem passer den til?

Passer til gymnaster på begynder- og mellemniveau. Indeholder Airtrack og springboards, der giver masser muligheder for at udvide springbanen, få ekstra boost i afsættet eller træne stående spring. Kan udbygges

Hvilke spring?

3 meter modellen: Tre sammensatte spring for gymnaster op til 145 cm og to sammensatte spring op til 160 cm
4 meter modellen: Tre sammensatte spring for gymnaster (op til 160 cm) og to sammensatte spring for gymnaster op til 160 cm

Total Track længde

4-5 meter (airtrack 3 el. 4 meter + springboard el. incline 1 meter)

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategori:

GymPlays Airtrack Trainer Starter Kit består af en 240cm airtrack samt et springboard, der er vores mest populære og versisale tilbehørs produkt. Med et springboard kan du udvide springbane længden med 1 meter og derved få mere ud af din airtrack.

Også til udendørs brug

Tag din Airtrack Trainer med uden for.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

2. Yderligere information

Længde

, , , ,

Farve

, ,

Hvad indeholder pakken

, , , , ,

Airtrack Vægt

Airtrack 3m: 9,6 kg
Airtrack 4m: 12,8 kg

Airtrack Størrelse

300 x 100 x 10 cm eller 400 x 100 x 10 cm

Total Track Længde

Med 3 m Airtrack Trainer: 4 m
Med 4 m Airtrack Trainer: 5 m

Pakken indeholder

1 Airtrack Trainer H10
1 Springboard H10/H10 Incline
1 Airtrack Taske
1 elektrisk/manuel pumpe
1 velcro-connector
1 brugermanual
1 repair kit

Kvalitet

Du kunne også være interesseret i...

%

Udvidelsesmuligheder

%

Afsæt/Bounce

%

Springoplevelse

Perfekt til hjemmet

GymPlays H10 Airtrack Trainer Kit inkluderer en airtrack på 3 eller 4 meter samt et springboard eller Incline. Herved får du en pakke, hvor du både kan forlænge din springbane eller give dine spring et ekstra boost (ved at sætte springboardet ovenpå airtracken). Denne kombination gør, at du kan træne en masse forskellige spring og momenter derhjemme. Vælger du pakken med en Incline får du en blød overgang til Airtracken.

Hvilken Airtrack længde skal jeg vælge

Det afhænger i høj grad af, hvor stor du er og hvor svære spring du vil lave.

Mindre gymnaster under 145 cm kan lave 3 sammensatte spring på 3 meter modellen, mens gymnaster, der er større med fordel kan vælge 4 meter modellen.  Hvis ikke du har plads til mere end en 3 meter inden for, så bemærk, at du altid kan udbygge med landing mats og andre airtracks fra H10 serien.

 

Også til udendørs brug

Du kan både bruge din Airtrack Trainer indenfor og udenfor. Den har en praktisk størrelse, som gør den nem at håndtere for én person. Om vinteren kan du bruge den indenfor og om sommeren kan du tage den med udenfor.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Kan udbygges

Med et H10 Kit har du allerede et rigtig godt udgangspunkt for din træning derhjemme. Der er velcro på alle 4 sider af H10 Airtrack Trainer, hvilket betyder, at du kan sætte den sammen med andre airtracks i H10 serien, eller kan udbygges med H10 springboards, landing mats eller inclines alt afhængig af hvilken pakke du vælger


0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt