Gymplay H10 XL KIT

Spar 20%
Ryd


Gymplay H10 XL KIT

DKK5.999DKK7.499

Hvem passer den til?

XL-Kittet passer til gymnaster på mellem- og øvet niveau. Indeholder Airtrack, 2 springboard, 1 springblock og en Airbarrel, der giver dig masser muligheder for at etablere din helt egen springstation.

nontoxic
nontoxic
ring til vores airtrack eksperter

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Hvilke spring?

2-3 sammensatte spring, afhængig af gymnastens størrelse. Træn flikflak med din Airbarrel, brug de 2 springboards til at forlænge airtracken, lav din egen plint til overslag. Mulighederne er mange.

Double Rail Technology 

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack.

Multi-Layer Composite Core

Inden i vores Airtrack Trainer er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af vores Airtrack Trainer. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt.

Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

Også til udendørs brug

Tag din Airtrack Trainer med udenfor.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse cm
Længde

,

Farve

, ,

Pumpe Type

Højde

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95