H10 XL KIT

(2 kundeanmeldelser)

DKK7.499

Hvem passer den til?

XL-Kittet passer til gymnaster på mellem- og øvet niveau. Indeholder Airtrack, 2 springboard, 1 springblock og en Airbarrel, der giver dig masser muligheder for at etablere din helt egen springstation.

Hvilke spring?

2-3 sammensatte spring, afhængig af gymnastens størrelse. Træn flikflak med din Airbarrel, brug de 2 springboards til at forlænge airtracken, lav din egen plint til overslag. Mulighederne er mange

Total Track længde

5-6 meter (airtrack 3-4 meter, springboards 2x 1 meter)

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

%

Udvidelsesmuligheder

%

Afsæt/Bounce

%

Springoplevelse

Et Airtrack Kit med uendelige muligheder

GymPlays XL-Kit er det mest alsidige airtrack sæt i vores sortiment. Kittet indeholder en Airtrack Trainer H10, to springboards, en springblock og en air barrel. Med den medfølgende air barrel får du mulighed for at øve flikflak, selvom du måske ikke helt kan selv endnu. Med de to springboards kan du forlænge airtracken eller lave flere afsætområder på airtracken.

Du kan bruge den medfølgende springblock og de to springboards separat som springbræt eller du kan stable dem og bygge din egen luftplint. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Det er muligt at lave 2-3 sammensatte spring afhængigt at gymnastens størrelse.

.

Både til indendørs og udendørs brug

Ligesom vores andre airtrack i H10 serien får du en pakke der er nem at håndtere. Alle dele i kittet kan bruges både indendørs, hvor pladsen er trang, og uden for på en varm sommerdag.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Endnu vildere springbane

Et XL-Kit kan sammensættes på mange måder. I takt med, at du udvikler dig, kan det være, at du får brug mere udfordring. Du kan til enhver tid tilføje yderligere produkter fra vores H10-serie og udvide din springbane.

 

Yderligere information

VægtN/A
Størrelsecm
Airtrack Vægt

Airtrack 3m: 9,6
Airtrack 4m: 12,8

Airtrack Størrelse

300 x 100 x 10 cm eller 400 x 100 x 10 cm

Total Track Længde

Med 3 m Airtrack Trainer: 5 m
Med 4 m Airtrack Trainer: 6 m

Pakken indeholder

1 Airtrack Trainer H10
2 Airtrack Springboard H10
1 Airblock
1 Air Barrel
1 elektrisk pumpe
2 velcro-connector
1 brugermanual
1 repair kit

Kvalitet

2 anmeldelser af H10 XL KIT

  1. Dorthe

    Rigtig hurtig levering, og et produkt som lever op til alle forventningerne.

  2. Villy S. N.

    Købte dette kit i sort og har haft stor fornøjelse af det efterfølgende. Kvaliteten er fin og er man til airtracks så er dette helt klart en af de bedre modeller. De ekstra ting som følger med til dette kit, gør det lidt sjovere at benytte airtracken, især det at man kan forlænge sin bane er for mig en vigtig ting.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *