fbpx

H15 Airtrack Trainer Kit

Ryd


H15 Airtrack Trainer Kit

DKK4.424DKK9.999

Hvem passer den til?

Dette kit passer godt til gymnaster på mellem- eller ekspertniveau, som ønsker at lave op til 3 kombinationsspring.

GymPlays H15 Airtrack Trainer Kit indeholder:

 • 1 x H15 Airtrack Trainer 300-800*150*15 cm
 • 1 x H15 Springboard 150*60*15 cm
 • 1 x velcro-connector til at forbinde springboardet med airtracken

nontoxic
nontoxic
ring til vores airtrack eksperter

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Masser af plads!

GymPlays H15 Airtrack Trainer modellen fås i 3, 4, 5, 6 og 8 meters længde. Modellen egner sig især godt til større gymnaster, som springer på mellem- eller ekspertniveau. Mindre gymnaster vil kunne lave op til 3 sammensatte spring på disse modeller(f.eks. araber-flik-baglænder). Større gymnaster vil kunne lave op til 2 sammensatte spring (f.eks. araber-flik).

Ekstra højde giver bedre afsæt

Airtracken måler 15 cm i højden, hvilket giver dig et godt afsæt med gode muligheder for at justere hårdheden/bouncet, så det passer til dig. Du vil få fornemmelsen af at springe på en rigtig springbane, som den du springer på i hallen.

Indendørs og udendørs brug

Denne airtrack egner sig bedst til udendørs brug, da den tager meget plads både i længden og bredden. Bruger du airtracken indendørs, så sørg for, at der er højt til loftet. Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

H15 Springboard

Et Gymplay H15 springboard kan bruges af gymnaster på alle niveauer og i alle størrelser. Springboardet kan bruges sammen med vores H15 Airtrack Trainers, og kan give gymnasten en længere springbane eller et ekstra boost i afsættet. Kan bruges som afsæt til stående baglænder, schmetterling og flikflak. Udvid din springbane med 1,5 meter. Du kan bruge et springboard til at forlænge din Airtrack Trainer, så du får et længere tilløb og en længere springbane. Du kan også sætte det oven på din airtrack og på den måde bruge det som springbræt til at booste dit afsæt på airtracken. Springboardet kan også bruges separat til at øve stående spring såsom flikflak eller baglæns salto på græsplænen.

Materialer

Slidstærkt PVC:
Siderne på din Airtrack Trainer er af slidstærkt PVC

Double-wall-fabric:
Springoverfladerne er lavet af et særligt materiale kaldet Double-wall-fabric (DWF). Det er dette materiale, der giver airtracken det gode afsæt, den jævne springoverflade og den nødvendige stabilitet.

Double Rail Technology 

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse cm
Farve

, ,

Højde

Længde

, , , ,

Pumpe Type

,

Airtrack Vægt

Airtrack 3m: 18 kg
Airtrack 4m: 24 kg
Airtrack 5m: 28 kg
Airtrack 6m: 32 kg
Airtrack 8m: 35 kg

Airtrack Størrelse

300 x 150 x 15, 400 x 150 x 15 cm, 500 x 150 x 15 cm, 600 x 150 x 15 cm eller 800 x 150 x 15 cm

Total Track Længde

Med 3m Airtrack Trainer: 4,5m
Med 4m Airtrack Trainer: 5,5m
Med 5m Airtrack Trainer: 6,5m
Med 6m Airtrack Trainer: 7,5m
Med 8m Airtrack Trainer: 9,5m

Pakken indeholder

1 Airtrack Trainer H15
1 Airtrack Springboard H15
1 Airtrack Taske
1 Elektrisk Pumpe
1 Velcroconnector
1 Brugermanual
1 Repair Kit

Springboard Størrelse

150 x 60 x 15 cm

Kvalitet

3 anmeldelser af H15 Airtrack Trainer Kit

 1. Valdemar

  Fint produkt, men fortryder lidt jeg ikke valgte Kit II, da det er lidt begrænset hvad der kommer med her i denne pakke. Den var fin nok de første 2 uger, men derefter syntes jeg der begyndte at mangle lidt for at jeg kunne få mest muligt ud af min air track.

 2. Lonnie Vesby

  Meget tilfreds med dette køb.

 3. Birgitte S.

  God airtrack med masser af bounce. Det ekstra springboard er en nem måde lige at forlænge den lidt på. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle købe en længere model, men så ville den ikke kunne bruges i haven. Har være godt tilfreds med denne gymnastikmåtte indtil videre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Volvo billede

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95