H15 Airtrack Trainer Pink

Ryd


H15 Airtrack Trainer Pink

DKK4.499DKK5.599

Hvem passer den til?

Denne airtrack passer godt til større gymnaster, som ønsker et kraftfuldt afsæt samt at kombinere 2-3 spring.

  • Længde: 400/500 cm
  • Bredde: 150 cm
  • Højde: 15 cm

nontoxic
nontoxic
ring til vores airtrack eksperter

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Masser af plads!

GymPlays H15 Airtrack Trainer Pink modellen fås i 4 og 5 meters længde. Begge modeller egner sig især godt til større gymnaster, som springer på mellem- eller ekspertniveau. Mindre gymnaster vil kunne lave op til 3 sammensatte spring på disse modeller(f.eks. araber-flik-baglænder). Større gymnaster vil kunne lave op til 2 sammensatte spring (f.eks. araber-flik).

Ekstra højde giver bedre afsæt

Airtracken måler 15 cm i højden, hvilket giver dig et godt afsæt med gode muligheder for at justere hårdheden/bouncet, så det passer til dig. Du vil få fornemmelsen af at springe på en rigtig springbane, som den du springer på i hallen.

Indendørs og udendørs brug

Denne airtrack egner sig bedst til udendørs brug, da den tager meget plads både i længden og bredden. Bruger du airtracken indendørs, så sørg for, at der er højt til loftet. Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Kan udbygges

Denne airtrack giver dig masser af muligheder for at blive en bedre gymnast. Hvis du får brug for mere plads at springe på, så kan du udbygge modellen med springboards, landing mats og andre airtracks fra H15-serien. Du kan altså til enhver tid udvide airtracken, så du får en længere springbane.

Materialer

Slidstærkt PVC:
Siderne på din Airtrack Trainer er af slidstærkt PVC

Double-wall-fabric:
Springoverfladerne er lavet af et særligt materiale kaldet Double-wall-fabric (DWF). Det er dette materiale, der giver airtracken det gode afsæt, den jævne springoverflade og den nødvendige stabilitet.

Double Rail Technology 

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk.

To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Længde

,

Pumpe Type

Hvad indeholder pakken

, , , ,

Volvo billede

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95