UHRDAL PADDLE BOARDS

⋆⋆⋆⋆⋆

Super Kvalitet

Her finder du vores udvalg af de smarte Uhrdal Oppustelige Paddle Boards som er perfekte til de danske åer, søer og strande.

SOMMER 2020 NYHEDER

Uhrdal EIK 9′ JUNIOR ISUP Board
flipz 40

DKK2.999 DKK2.299

Uhrdal Toke 10′ All-round ISUP Board
inground round 40

DKK4.099 DKK3.099

Uhrdal Vidar 10′ 6″ All-round ISUP
inground round 40

DKK4.599 DKK3.299

Uhrdal ASLAK 12′ 6″ TOURING ISUP Board
inground round 40

DKK5.499 DKK3.999

UHRDAL PADDLE BOARDS

Urdahl Paddle Boards

Væk fra hverdagen med Stand Up Paddleboards

Slip hverdagens bekymringer og praktiske gøremål for en stund og lad de danske åer, søer og strande blive din legeplads. Naturen byder på uendelige muligheder for nye og spændende oplevelser, som du kan nyde alene eller dele med dem du holder af.

Praktisk og simpelt

Du behøver ikke sætte gang i den helt store planlægning for at komme lidt væk hjemmefra. Et Uhrdal SUP board er oppusteligt, og derfor fylder det kun ganske lidt, når det er pakket sammen. Både board, padle, pumpe og alt andet udstyr, som du har brug for til en SUP tur kan pakkes ned i den medfølgende taske. På den måde er det nemt, når du skal afsted, uanset om du er i bil, på cykel eller på gåben.

Om det er første gang, du skal prøve kræfter med SUP boarding eller om du allerede har stor erfaring med det, så finder du her på siden et Uhrdal board, der passer til dig og dine behov. Med et SUP board kan du nyde naturen og friheden alene eller sammen med familie og venner.

Girl-Emma-Jump-V2-Red
Feature-billede-Toke

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95