fbpx
Uhrdal-pakke-vidar-kajak

black week sale

Vi har 20% på alle Stand-up Paddleboards hele ugen. Det bliver ikke billigere. Herudover har vi lavet et særligt godt tilbud til, der vil have det optimale ud af din Paddleboard oplevelse – VIDAR 10´6″ + Ergo Kajakpakke

Uhrdal EIK 9′ JUNIOR ISUP Board
flipz 40

DKK2.299 DKK1.839

Uhrdal Toke 10′ All-round ISUP Board
inground round 40

DKK3.099 DKK2.479

Uhrdal Vidar 10′ 6″ All-round ISUP
inground round 40

DKK3.299 DKK2.639

Uhrdal ASLAK 12′ 6″ TOURING ISUP Board
inground round 40

DKK3.999 DKK3.199

UHRDAL PADDLE BOARDS

Urdahl Paddle Boards

Væk fra hverdagen med Stand Up Paddleboards

Slip hverdagens bekymringer og praktiske gøremål for en stund og lad de danske åer, søer og strande blive din legeplads. Naturen byder på uendelige muligheder for nye og spændende oplevelser, som du kan nyde alene eller dele med dem du holder af.

Praktisk og simpelt

Du behøver ikke sætte gang i den helt store planlægning for at komme lidt væk hjemmefra. Et Uhrdal SUP board er oppusteligt, og derfor fylder det kun ganske lidt, når det er pakket sammen. Både board, padle, pumpe og alt andet udstyr, som du har brug for til en SUP tur kan pakkes ned i den medfølgende taske. På den måde er det nemt, når du skal afsted, uanset om du er i bil, på cykel eller på gåben.

Om det er første gang, du skal prøve kræfter med SUP boarding eller om du allerede har stor erfaring med det, så finder du her på siden et Uhrdal board, der passer til dig og dine behov. Med et SUP board kan du nyde naturen og friheden alene eller sammen med familie og venner.

Girl-Emma-Jump-V2-Red
Feature-billede-Toke

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95