Opsætning og nedpakning af din airtrack

 

 

 

 

Klar på få minutter

Det er meget nemt at sætte en airtrack fra GymPlay op og pakke den ned igen. På ganske få minutter kan du blive klar til at springe på din airtrack. Med en elektrisk pumpe tager det ca. 25 sekunder at pumpe en 3 meter lang H10 airtrack op og lige så kort tid at tage luften ud igen ved hjælp af pumpen. Både den elektriske og manuelle pumpe kan bruges til at fylde luft i airtracken og hurtigt fjerne luften igen. Når du pumper airtracken op, skal slangen være tilsluttet til den side af pumpen, hvor der står “inflate”. Når du så vil tømme airtracken for luft, flytter du ganske enkelt slangen om på den anden side og tilslutter den “deflate” siden.

Sådan sætter du din airtrack op

Når du skal sætte din airtrack op, skal du placere den på en plan og ren overflade, som f.eks. gulvet i stuen eller en græsplæne, hvor du har fjernet skarpe genstande som grene og småsten.

 1. Rul airtracken ud
 2. Fjern låget fra ventilen
 3. Tryk, mens du drejer på den lille stift inde i ventilen, så den hopper ud. Når stiften er “trykket ud”, holder airtracken på luften. Derfor er det vigtigt at du sørger for dette inden du begynder at pumpe, da luften ellers vil sive ud, når du fjerner pumpen
 4. Hvis du har en elektrisk pumpe, tilsluttes denne til en stikkontakt
 5. Sørg for at slangen er tilsluttet den side af pumpen, som er markeret med “inflate”
 6. Sæt pumpen i ventilen og drej med uret, så den låses fast
 7. Start så pumpen og pump op til du opnår det ønskede lufttryk
 8. Sluk pumpen og fjern den fra ventilen
 9. Hvis du vil justere lufttrykket, gøres dette ved at trykke let på stiften i ventilen
 10. Sæt til sidst låget på ventilen og så er du klar til at springe

Sådan pakker du din airtrack ned

Når du er færdig med at springe og gerne vil have pakket din airtrack ned igen, tager dette ikke lang tid. Du kan med fordel gøre brug af din pumpe for at tømme airtracken for luft på kort tid.

 1. Start med at flytte pumpeslangen over på siden, der er markeret med “deflate
 2. Fjern låget fra ventilen og isæt pumpen. Sørg for at stiften i ventilen forbliver “trykket ud”.
 3. Start pumpen og lad denne gøre arbejdet indtil airtracken er helt tom for luft.
 4. Fjern derefter pumpen fra ventilen og sæt låget på igen
 5. Rul airtracken sammen – start i enden uden ventil, hvis din airtrack kun har ventil i den ene ende
 6. Pak airtracken i tasken og opbevar den et tørt sted

Gode råd til brug af din airtrack

Sørg for at opbevare airtracken i sammenrullet tilstand. Undgå at folde den, da dette kan give mærker i materialet, hvis den opbevares sådan i længere tid.

Vores airtracks er fremstillet i slidstærke materialer, men det kan være en fordel at lægge en presenning, et malertæppe eller lignende underlag under airtracken, hvis den bruges udenfor.

Hvis du vil bruge din airtrack på/i vand, kan dette give mange sjove timer i sommerperioden. En airtrack kan sagtens holde til at blive brugt i vand – så længe du sørger for at lade den tørre efterfølgende, så du ikke pakker en fugtig airtrack sammen.

Du kan til enhver tid udbygge din airtrack, så du får en længere bane. Der er velcro i enderne på alle vores airtracks og det er derfor muligt at påsætte yderligere airtracks, så du kan bygge en længere bane. Du kan også udbygge med springboards, landingsmåtter og skråkiler (inclines) for at udvide springarealet og give ekstra tilløb.

0
  0
  Din kurv
  Du er kr.599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt