Spar 30%
Før
30%
Nu
SPAR 30%
Gymplay PLUS H15 Airtrack 150 Kit

Ideel airtrackpakke til både ude og inde

Super praktisk airtrack der passer godt til gymnaster i alle aldre, og som samtidig giver flere opstillingsmuligheder indenfor med en bredde på 150 cm. I denne pakke er der et H15 Springboard med, der giver endnu flere træningsmuligheder

 • Længde: 300/400/500/600 cm
 • Bredde: 150 cm
 • Højde: 15 cm
 • Inkl. H15 PLUS Springboard samt velcro Connector

Total track-længde inkl. springboard er 4,5 – 7,5 meter afhængig af airtracklængde

 Varenummer (SKU): GP10141 Kategorier: , , , Tag:
billigst på pricerunner
Flere træningsmuligheder med GymPlay PLUS H15 Airtrack 150 Kit

GymPlays H15 Airtrack PLUS Kit er vores mest seriøse model i H15 serien. 3, 4, 5 eller 6 meter modellen er et rigtig godt redskab for gymnaster i alle aldre. Det medfølgende H15 Airtrack Springboard giver dig mulighed for at forlænge springbanen med 150 cm så der er lidt mere plads at afvikle dine spring på. Derudover kan Springboardet velcro´s fast ovenpå Airtracken så den ikke flytter sig når du for eksempel skal blive dygtigere til at lave baglænssalto.

Større gymnaster vil få god mulighed for at træne stående spring, såsom forlæns rulle, stående flik flak og baglæns salto. Forlæng airtracken med springboarddet og du kan lave 2- eller 3- kombinationsspring (araber-flik-baglænder eller lignende). Denne airtrack kan sammensættes med andre airtracks i vores H15 serie, samt vores H15 landing mats. Så mulighederne for udvidelse er mange.

Olivia-forside
H15 Plus 150 Airtrack kit track-længde
H15 Plus 150 Airtrack kit hvad indeholder pakken
slider_Champion_Beschermrand_EN

DEN STÆRKESTE AIRTRACK PÅ MARKEDET

Gymplay er den eneste airtrack leverandør i verden, der anvender Double Rail technology.

preview_01_TRAMPOLINE_USP_LARGE_AIRFLOW_EN (2)

UDEN FARLIG KEMI

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark.

02_TRAMPOLINE_USP_LARGE_TWINSPRING_EN-min

SOLIDT HÅNDVÆRK

Alle vores airtracks er lavet i hånden af specialister, og det tager cirka 10 timer at lave en airtrack.

Når en airtrack er færdigproduceret lader vi den ligge i 3 dage for at sikre os, at den er helt lufttæt.

preview_04_PDP_slider_Champion_Frame_EN

I TVIVL? RING TIL VORES EKSPERTER

Vi har mange års erfaring som designere og udviklere af gymnastikudstyr, men også som trænere og gymnaster. Så ring eller skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken airtrack, der passer til dine behov

 

 

Anvend PLUS H15 Airtrack Kit på mange måder

Både grundet de 15 cm i højden og springboardet, giver denne model dig mange springmuligheder. De 15 cm giver et kraftfuldt afsæt, hvilket giver mere højde på springene. Samtidig gør springboardet, at du kan forlænge airtracken i springlængden, bruge det som separat træningsstation eller sætte det fast på tværs af airtracken og booste dit afsæt.

Indendørs og udendørs brug

Denne airtrack egner sig især godt til indendørs brug på grund af bredden på 150 cm, og højden på 15 cm giver dig stadig et kraftfulde bounce – vær derfor opmærksom på, at der skal være højt til loftet.

Brug din Airtrack Trainer på græsset eller på en anden blød overflade. Husk blot at fjerne skarpe genstande som fx. småsten og kviste. Hvis du vil være helt på den sikkre side, anbefaler vi, at du lægger en presenning eller nogle tæpper under airtracken når du benytter den udenfor.

Kan udbygges

Denne airtrack er en god start, og hvis du får brug for mere plads at springe på, så kan du udbygge modellen med springboards, landing mats og andre airtracks fra H15-serien. Du kan altså til enhver tid udvide airtracken, så du får en længere og vildere springbane.

Materialer

Double-wall-fabric:

Springoverfladerne er lavet af et særligt materiale kaldet Double-wall-fabric (DWF). Det er dette materiale, der giver airtracken det gode afsæt, den jævne springoverflade og den nødvendige stabilitet.

Double Rail Technology

Det svageste punkt på en airtrack er siderne og derfor har vi udviklet en ny produktionsmetode, der gør din Airtrack Trainer ekstra slidstærk. To lag kvalitets-PVC i Marine kvalitet, limet sammen, giver dig en kanttykkelse på hele 1,2 milimeter. Double Rail technology forlænger dermed levetiden markant på din GymPlay Airtrack

Siderne på din Airtrack Trainer er af slidstærkt PVC

 

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

, , ,

Farve

Højde

Pumpe Type

,

Bredde

Airtrack Størrelse

300 x 150 x 15 cm
400 x 150 x 15 cm
500 x 150 x 15 cm
600 x 150 x 15 cm

Total Track Længde

4,50 m / 5,50 m / 6,50 m / 7,50 m

Kvalitet

Velcro

H15MINI BACK HANDSPRING GYMPLAY
H15 airtrack trainer mini relaxing gymplay

AIRTRACK STØRRELSES- OG KVALITETSGUIDE

Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay
Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay

Har du brug for hjælp?

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom
   Beregn Fragt