fbpx

Premium Fitness Mat

Premium Fitness Mat

DKK999

Ryd


Hjemmetræning uden smerter

Er du også træt af at skulle nøjes med tynde yogamåtter som underlag til din hjemmetræning? GymPlays Premium Fitness Mat har en tykkelse på 3,5 cm og er fremstillet med water resistant cross-link skum i flere lag. De de yderste lag er faste og det midterste lag er blødt, så du får en måtte, som er blød at træne på samtidig med, at den er god til at absorbere stød. Den perfekte kombination for at undgå rygsmerter og ømme knæ og albuer, når du træner på gulvet derhjemme. Måtten er beklædt med slidstærkt PVC, der er skåret og tilpasset skummet, så det ligger helt glat tæt ind til skummet.

Ryd


Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Premium Fitness Mat

Størrelse

Udfoldet (240 x 120 x 3,5 cm)
Foldet (60 x 120 x 14 cm)

Materialer

GymPlays Premium Fitness Mat består af flere lag cross-link skum. De yderste lag er faste og de inderste lag er bløde. Dette betyder, at du får en fast måtte med en god stødabsorberende evne, som aflaster din krop, når du træner på et hårdt gulv. Skummet er beklædt med slidstærkt PVC i en høj kvalitet, som er nøje tilskåret, så det danner en glat overflade.  

UDENDØRS BRUG

Du kan roligt tage fitnessmåtten med udenfor, når vejret egner sig til udendørs træning. Træner du på en græsplæne, så sørg blot for at fjerne eventuelle skarpe genstande som sten og kviste. Hvis du træner på fliser eller asfalt, så vil vi anbefale, at du lægger et tæppe eller en presenning under, så du ikke får ridset overfladen. Det er let at rengøre måtten med en fugtig klud - sørg dog altid for at lade den tørre eller tørre den af med et tørt viskestykke/håndklæde, inden du pakker den væk.

Inspiration

Denne træningsmåtte er perfekt til styrketræning eller smidighedstræning derhjemme. Grundet måttens tykkelse og sammensætningen af fast og blødt skum, får du ikke ondt i ryggen, når du laver øvelser, hvor du ligger på ryggen. Ligeledes får du eller ikke ømme albuer, knæ eller håndled, når du laver planke, ben- og balleøvelser eller armbøjninger.

 

Yderligere information

Vægt 8,5 kg
Størrelse cm
Længde

Farve

,

Bredde

Højde

Garanti

2 år

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Premium Fitness Mat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *