Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.
Spar 40%
Før
40%
Nu
SPAR 40%
Gymplay SMART H10 Airtrack KIT
EKSTRA LÆNGDE MED ET SMART H10 AIRTRACK KIT

GymPlay SMART H10 Airtrack Kit udvider den måde, du kan træne på din Airtrack. Springbrættet øger sporlængden og hjælper dig med at lære nye færdigheder. Dette Airtrack-sæt passer til alle gymnaster, men på grund af tykkelsen på 10 cm vil især gymnaster på begynder- og mellemniveau drage fordel af det. Kombiner springbrættet og Airtrack, eller brug dem separat.

Sættet anbefales til børn op til omkring 10-årsalderen – herefter bør man overveje en 15 cm høj Airtrack for et optimalt bounce.Varenummer (SKU): GP10101 Kategorier: , , Tag:
billigst på pricerunner
SMART H10 Airtrack KIT

Få mere ud af din træning med GymPlays SMART H10 Airtrack Kit. I pakken er der en H10 airtrack, et springboard, pumpe taske og en connector så du kan sætte springboard og airtrack sammen. Springboardet er et super tilbehørsprodukt, der kan bruges separat til at træne f.eks. stående baglænder, kan bruges som en forlænger til airtracken, så du kan starte dine spring tidligere, eller som et egentligt springboard, der lægges ovenpå airtracken og kan bruges til at få et ekstra godt afsæt.

Lasse-forside
H10 Smart kit Total track-længde
H10 Smart Kit Hvad indeholder pakken
preview_01_TRAMPOLINE_USP_LARGE_AIRFLOW_EN (2)

UDEN FARLIG KEMI

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark.

02_TRAMPOLINE_USP_LARGE_TWINSPRING_EN-min

SOLIDT HÅNDVÆRK

Alle vores airtracks er lavet i hånden af specialister, og det tager cirka 10 timer at lave en airtrack.

Når en airtrack er færdigproduceret lader vi den ligge i 3 dage for at sikre os, at den er helt lufttæt.

preview_04_PDP_slider_Champion_Frame_EN

I TVIVL? RING TIL VORES EKSPERTER

Vi har mange års erfaring som designere og udviklere af gymnastikudstyr, men også som trænere og gymnaster. Så ring eller skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken airtrack, der passer til dine behov

SMART H10 GYMPLAY AIRTRACK KIT

 • Højde: 10 cm
 • Airtracklængde: 3-6 m
 • Airtrackbredde: 1 m
 • Springboard længde: 1 m
 • Springboard bredde: 60 cm

Airtrack kittet kan bruges til mange forskellige springopstillinger, og kan samtidig udvides med mange af vores andre produkter i H10-serien, hvis behovet skulle opstå.

Justér lufttrykket på airtrack og springboard, så du får det optimale afsæt. Det gør du ved at trykke på ventilknappen i ventilen.

GymPlay SMART H10 Airtrack Kit er nem at håndtere for en enkelt person. Ved de helt store airtrack modeller er det dog en god idé at være to om at bære.

Du kan bruge din SMART Airtrack både ude og inde. H10 airtracken er god til indendørs brug, da den ikke kræver samme loftshøjde som de højere airtrack modeller. Den er også fin til udendørs brug. Her anbefaler vi, at du sætter den op på græsset eller på en anden blød overflade (både for sikkerheden og for din airtracks holdbarhed). Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Hvilken længde skal jeg vælge?

Jo længere den samlede track-længde er, desto flere muligheder er der for at lave spring. Da den samlede længde på det mindste kit (3m airtrack + springboard ) er 4 m vil de fleste gymnaster kunne lave 2-kombinationsspring, dvs. araber-flik eller lignende. Vil du træne spring, der er længere, skal du op i størrelse på Airtracken.

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

, , ,

Farve

,

Højde

Bredde

Pumpe Type

,

Total Track Længde

Velcro

GymPlay H15 airtrack with double rail the toughest airtrack on the market
H15 airtrack trainer mini relaxing gymplay

AIRTRACK STØRRELSES- OG KVALITETSGUIDE

Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay
Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay

Har du brug for hjælp?

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom
   Beregn Fragt