Før
40%
Nu
SPAR 40%
GymPlay SMART H10 Airtrack
Spar 40%
Før
40%
Nu
SPAR 40%
GymPlay SMART H10 Airtrack
PERFEKT TIL BEGYNDERE OG GYMNASTER PÅ MELLEMNIVEAU – ELLER BLOT TIL LEG OG PARKOUR

En SMART H10 Airtrack har en tykkelse på 10 cm og er en fantastisk Airtrack til at øve gymnastik derhjemme. Den kan bruges af alle gymnaster, men især gymnaster på begynder- og mellemniveau kan have stor gavn af den. Det er perfekt til både indendørs og udendørs træning.

Modellen anbefales til børn op til omkring 10-årsalderen – herefter bør man overveje en 15 cm høj Airtrack for et optimalt bounce.Varenummer (SKU): GP10100 Kategorier: , , , Tag:
billigst på pricerunner
SMART H10 AIRTRACKS

SMART airtracks er vores nyeste serie af airtracks til spring, leg og parkour. Vi har udviklet denne serie til dig, der vil have en fed airtrack, der er praktisk at håndtere, i et lækkert design og til en skarp pris. SMART H10 giver et godt bounce til de mindre gymnaster. Alle SMART H10 airtracks er 10 cm i højden og en meter i bredden. Længden varierer, så det er helt op til dig at vælge den længde, der passer dig.

Flipz-H10-Airtrack-h10-bridge
H10 Smart Total track-længde
H10 Smart Hvad indeholder pakken
02_TRAMPOLINE_USP_LARGE_TWINSPRING_EN-min

SOLIDT HÅNDVÆRK

Alle vores airtracks er lavet i hånden af specialister, og det tager cirka 10 timer at lave en airtrack.

Når en airtrack er færdigproduceret lader vi den ligge i 3 dage for at sikre os, at den er helt lufttæt.

preview_01_TRAMPOLINE_USP_LARGE_AIRFLOW_EN (2)

UDEN FARLIG KEMI

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark.

preview_04_PDP_slider_Champion_Frame_EN

I TVIVL? RING TIL VORES EKSPERTER

Vi har mange års erfaring som designere og udviklere af gymnastikudstyr, men også som trænere og gymnaster. Så ring eller skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken airtrack, der passer til dine behov

Fordele ved en SMART H10 Airtrack

Airtracken er nem og praktisk at sætte op og flytte rundt på ( vejer ml. 9 og 19 kg afhængig af længde)

Det tager ikke mere end mellem 45 sekunder og 2 minutter at fylde og tømme airtracken med luft.

Du kan bruge airtracken både ude og inde. Den er en meter i bredden, hvilket gør, at den ikke fylder ret meget indendørs

Hvilken længde skal jeg vælge?

Du skal vælge længden på airtracken efter gymnastens behov og størrelse. Særligt højden er vigtig, men selvfølgelig også hvilke spring, han/hun kan lave. Hvis gymnasten er under 140 cm, vil man typisk kunne lave 2 sammensatte spring (araber-flik) på en 3-4 meters bane. Er gymnasten højere er 4 meter minimum.

Det er også vigtig at tage hensyn til, hvor airtracken skal bruges. Er det udelukkende i haven, vil vi klart anbefale, at du øger længden, da du så kan lave flere spring efter hinanden. Skal airtracken også bruges indenfor er det vigtigt at tage højde for pladsen i det rum, hvor I påtænker at bruge den. En fleksibel løsning kan også være at købe 2 airtracks og sætte dem sammen med en velcro-connector. Hvis du har to 3 meter airtracks sat sammen får du en 6 meter springbane, der er fleksibel og nemmere at håndtere end de større modeller.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

, , ,

Farve

,

Højde

Pumpe Type

,

Bredde

Kvalitet

Velcro

fLIPz-AIRTRACK_LOGO1
fLIPz-AIRTRACK_LOGO1

AIRTRACK STØRRELSES- OG KVALITETSGUIDE

Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay
Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay

Du kunne også være interesseret i...

Har du brug for hjælp?

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt