Gymplay SMART H15 Airtrack Kit 2

Extra længde og blødere afsæt

GymPlay SMART H15 Airtrack Kit udvider mulighederne for at træne på din airtrack. Springboardet forlænger airtracken, men kan også bruges selvstændigt til at træne nye spring. Dette Airtrack Kit passer til alle gymnaster uanset springniveau, vægt eller højde, men på grund airtrack-højden på 15 cm, er den ideel til større børn eller børn, der ønsker et ekstra blødt afsæt og landing. H15 Airtracken giver dig mere tid i luft, mere højde og et langsommere afsæt. Det lavere lufttryk inde i airtracken betyder at airtracken ikke er så hård at hoppe på. SMART H15 modellerne har en bredde på 1 meter og er mellem 3-6 meter lange.

 • Længde: 300/400/500/600 cm + Springboard 100 cm
 • Bredde: 100 cm
 • Højde: 15 cm


Varenummer (SKU): GP10112 Kategorier: , , Tag:
billigst på pricerunner
SMART H15 Airtrack KIT

Få mere ud af din træning med GymPlays SMART H15 Airtrack Kit. I pakken er der en H15 airtrack, et springboard, pumpe taske og en connector så du kan sætte springboard og airtrack sammen. Springboardet er et super tilbehørsprodukt, der kan bruges separat til at træne f.eks. stående baglænder, kan bruges som en forlænger til airtracken, så du kan starte dine spring tidligere.

Lasse-forside
H15 smart airtrack kit længde
H15 smart airtrack kit 2 hvad indeholder pakken
preview_01_TRAMPOLINE_USP_LARGE_AIRFLOW_EN (2)

UDEN FARLIG KEMI

Gymplay garanterer, at vores produkter er uden farlig kemi.

Der findes en del gymnastikudstyr med farlige kemikalier. Det gælder særligt det udstyr, der bliver købt direkte fra Kina, men problemet er også at finde i Europa og i Danmark.

02_TRAMPOLINE_USP_LARGE_TWINSPRING_EN-min

SOLIDT HÅNDVÆRK

Alle vores airtracks er lavet i hånden af specialister, og det tager cirka 10 timer at lave en airtrack.

Når en airtrack er færdigproduceret lader vi den ligge i 3 dage for at sikre os, at den er helt lufttæt.

preview_04_PDP_slider_Champion_Frame_EN

I TVIVL? RING TIL VORES EKSPERTER

Vi har mange års erfaring som designere og udviklere af gymnastikudstyr, men også som trænere og gymnaster. Så ring eller skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken airtrack, der passer til dine behov

SMART H15 GYMPLAY AIRTRACK KIT

 • Airtrackhøjde: 15 cm
 • Airtracklængde: 3-6 m
 • Airtrackbredde: 1 m
 • Springboard længde: 1 m
 • Springboard bredde: 60 cm

Airtrack kittet kan bruges til mange forskellige springopstillinger, og kan samtidig udvides med mange af vores andre produkter i H15-serien, hvis behovet skulle opstå.

Justér lufttrykket på airtrack og springboard, så du får det optimale afsæt. Det gør du ved at trykke på ventilknappen i ventilen.

GymPlay SMART H15 Airtrack Kit er nemt at håndtere for en enkelt person. Ved de helt store airtrack modeller er det dog en god idé at være to om at bære.

Du kan bruge din SMART Airtrack både ude og inde. En airtrack, der er 15 cm høj giver et kraftigere afsæt og kræver derfor også god sikkerhedsafstand og for de større/dygtige gymnaster kan det kræve at man har højt til loftet. Den er også fin til udendørs brug. Her anbefaler vi, at du sætter den op på græsset eller på en anden blød overflade (både for sikkerheden og for din airtracks holdbarhed). Vi anbefaler, at du lægger en presenning-dug eller nogle tæpper under airtracken.

Hvilken længde skal jeg vælge?

Jo længere den samlede track-længde er, desto flere muligheder er der for at lave spring. Da den samlede længde på det mindste kit (3m airtrack + springboard ) er 4 m vil de fleste gymnaster kunne lave 2-kombinationsspring, dvs. araber-flik eller lignende. Vil du træne spring, der er længere, skal du op i størrelse på Airtracken.

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

, , ,

Farve

,

Højde

Air Barrel Størrelse

75 cm, 90 cm

Bredde

Pumpe Type

,

Total Track Længde

Velcro

GymPlay H15 airtrack with double rail the toughest airtrack on the market
H15 airtrack trainer mini relaxing gymplay

AIRTRACK STØRRELSES- OG KVALITETSGUIDE

Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay
Størrelsesguide for FlipZ & Gymplay

Har du brug for hjælp?

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom
   Beregn Fragt