fbpx
Spar 31%
Specialtilbud 2 x Flipz H10 Airtrack

DKK2.999DKK4.499

Fleksibel banelængde med to airtracks

Vi har sammensat et specialtilbud bestående af 2 stk. Flipz H10 Airtracks til en vanvittig skarp pris. Det er nemt at sammensætte to airtracks med den medfølgende velcro connector og dermed få 6-8 meters springbane – dette er en super praktisk løsning, hvis du vil have en kortere bane til indendørs spring om vinteren og en lang bane til udendørs spring om sommeren. En super airtrack til spring derhjemme. Passer til gymnaster på begynder- og mellemniveau.

Meget begrænset antal tilbage!

Pakken indeholder

  • 2 x Flipz H10 Airtracks i de valgte længder
  • Elektrisk pumpe
  • Velcro-Connector
  • 2 opbevarings- og transporttasker
  • Repair Kit

Safe Sports - P17 Phthalate free

læs mere

Ryd


Varenummer (SKU): Specialtilbud 2 x Flipz H10 Airtrack Kategorier: ,
Kort airtrack til indendørs spring og lang airtrack til udendørs spring

Dette specialtilbud består af 2 Flipz H10 airtracks, du vælger selv om det skal være 2 x 3m, 1 x 3m + 1 x 4m eller 2 x 4 meter. Det er en fleksibel løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at springe på en kortere bane indenfor i vinterhalvåret og en længere bane udenfor i sommerhalvåret. Du kan altså nøjes med en bane på 3 eller 4 meter, når vejret kun egner sig til indendørs spring og udvide med 3 eller 4 meter, når det er muligt at springe udenfor. De to airtracks kan sammensættes ved hjælp af den medfølgende velcro-connector. 

SPECIALTILBUD 2 X FLIPZ H10 AIRTRACK 

  • Tykkelse: 10 cm
  • Længde: Vælg mellem 2 x 3 meter, 1 x 3 meter + 1 x 4 meter eller 2 x 4 meter
  • Bredde: 1 meter

Flipz H10 airtrack er perfekt til at træne gymnastik derhjemme og du kan øve de fleste spring på denne airtrack. Den er praktisk fylder og ikke meget. Den er således nem at håndtere - også for mindre gymnaster. Det tager ikke mere end 20 sekunder at pumpe den op med en elektrisk pumpe. Der medfølger også 2 opbevarings- og transporttasker og derfor er det nemt at pakke den væk og beskytte den, når den ikke er i brug.

Multi-Layer Composite Core

Inden i vores Flipz Airtracks er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af airtracken. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt. Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

Sammensætning af airtracks 

Der er velcro i enderne af en Flipz H10 Airtrack, hvilket betyder, at du kan sætte den sammen med andre airtracks i H10 serien, eller kan udbygges med springboards, landing mats eller inclines.

Yderligere information

Vægt N/A
Højde

Længde

, ,

Pumpe Type

Bredde

Hvad indeholder pakken

, , , , ,

Total Track Længde

Kvalitet

GymPlay H15 airtrack with double rail the toughest airtrack on the market
H15 airtrack trainer mini relaxing gymplay

Har du brug for hjælp?