fbpx
Spar 29%
Specialtilbud 2 x 4 meter Flipz H15 Airtrack

DKK7.698 DKK5.499

Pakke bestående af 2 Flipz H15 Airtracks

Vi har sammensat et specialtilbud bestående af 2 stk. Flipz H15 Airtracks til en vanvittig skarp pris. Det er nemt at sammensætte to airtracks med den medfølgende velcro connector og dermed få hele 8 meters springbane – dette er en super praktisk løsning, hvis du vil have en kortere bane til indendørs spring om vinteren og en lang bane til udendørs spring om sommeren. En super airtrack til spring derhjemme. Passer til gymnaster på begynder- og mellemniveau.

Meget begrænset antal tilbage!

Pakken indeholder:

  • 2 x 4 meter Flipz H15 airtrack
  • 1 x Velcro-Connector
  • 1 x elektrisk pumpe
  • 2 x Transport- og opbevaringstasker
  • Repair Kit

Safe Sports - P17 Phthalate free

læs mere

Ryd


Varenummer (SKU): Specialtilbud 2 x 4 meter Flipz H15 Airtrack Kategorier: ,
Kort airtrack til indendørs brug og lang airtrack til udendørs brug

Denne pakke er virkelig smart, hvis du gerne vil have en fleksibel banelængde. Det er de færreste, der har plads til en 8 meter lang airtrack i deres stue eller på børneværelset, men en 4 meter bane kan de fleste faktisk klemme ind. Når det så bliver forår og sommer og airtracken i stedet hives med udenfor, så bliver en springbane på 4 meter ofte for kort. Når vejret egner sig til udendørs spring er det derfor super smart at have muligheden for at sætte 4 meter mere på og altså få en bane på i alt 8 meter!

Flipz-H10-Airtrack-h10-bridge

SPECIALTILBUD FLIPZ H15 AIRTRACK 2 X 4 METER

  • Tykkelse: 15 cm
  • Længde: 2 x 4 meter
  • Bredde: 1 meter

Flipz H15 airtrack serien er designet til at træne gymnastik derhjemme og du kan øve de fleste springmomenter på denne airtrack. Den er praktisk fylder og ikke meget. Den er således nem at håndtere - også for mindre gymnaster. Det tager ikke mere end 30 sekunder at pumpe den op med en elektrisk pumpe. Der medfølger også 2 opbevarings- og transporttasker og derfor er det nemt at pakke den væk og beskytte den, når den ikke er i brug.

Multi-Layer Composite Core

Inden i vores Airtrack Trainer er der tusindvis af composit fibre, der sammenbinder den nedre og øvre halvdel af vores Airtrack Trainer. Det er det, der gør den lufttæt og giver det gode afsæt. Samtidig er det også denne teknologi, der betyder, at du får en super jævn springoverflade og gør den i stand til at holde et konstant lufttryk uden brug af vedvarende lufttilførsel.

Kan udbygges

Der er velcro i enderne af din Flipz H15 Airtrack, hvilket betyder, at du kan sætte den sammen med andre Flipz airtracks i H15 serien, eller du kan forlænge den med springboards, landing mats eller inclines.

Yderligere information

Vægt N/A
Højde

Længde

,

Pumpe Type

Bredde

Hvad indeholder pakken

, , , , ,

Total Track Længde

Kvalitet

GymPlay H15 airtrack with double rail the toughest airtrack on the market

Har du brug for hjælp?