Før
9%
Nu
SPAR 9%

Training Beam Kit

Spar 9%
Før
9%
Nu
SPAR 9%

Training Beam Kit

Balancebom sæt

Et Training Beam Kit kan bruges af alle gymnaster. Den giver dig mulighed for at øve dine bom-øvelser i lav højde.

Hvilke spring?

Balance- og bom-øvelser

Total Track længde

2,4 meterVarenummer (SKU): Training_Beam_Kit Kategorier: , , , Tag:
billigst på pricerunner

Gymplay Premium foldemåtte

Størrelse

Udfoldet (240 x 120 x 3,5 cm)
Foldet (60 x120 x 14 cm)

Materialer

GymPlays premium foldemåtte består af en water resistant cross-link skum i flere lag, hvor de yderste skum lag er faste og i midten er skummet blødt med en god evne til at absorbere stød.

Den er beklædt med slidstærkt kvalitets-PVC, der sikrer en god, holdbar overflade, der både giver den rigtige springfornemmelse, men også gør den nem at holde ren.

Foldemåtterne er designet så flere måtter kan sættes sammen og du derved kan udvide springarealet. Der er kvalitets-velcro i begge ender af foldemåtten, der gør, at du kan udvide din foldemåtte til en længere springbane.

Udendørs brug

Tag bare din foldemåtte/gymnastikmåtte med udenfor. Læg den på en græsplæne eller på et andet blødt underlag. Husk blot, at fjerne skarpe genstande som f.eks. småsten og sørg for at der er god plads omkring dig. Du kan nemt fjerne pletter med en fugtig klud. Husk blot at tørre efter med et tørt viskestykke.

Inspiration

En foldemåtte/gymnastikmåtte fra GymPlay er ideel til grundtræning. Du kan f.eks. træne vejmøller, kraftspring, flikflak. Måtten er virkelig god som underlag, når du skal lave styrketræning eller træne smidighed. Se videoen for at få inspiration til hvordan du kan bruge foldemåtten

Training Beam

 

STØRRELSE

Længde 240 cm
Bredde (top) 10 cm
Bredde (bund) 15 cm
Højde 8 cm
(Sammenfoldet 120 cm)

Materialer

Vi har udviklet og forbedret vores eksisterende Beam.

Den er nu lavet af en meget stabil Recycle high dentity skum med høj vægtfylde. Det betyder, at bommen føles hårdere og ligger mere stabilt når man springer på den, selv om den stadig er stødabsorberende. Den er beklædt med holdbar faux suede (imiteret ruskind), så du får fornemmelsen af at være på en rigtig bom.

Derfor føles den også mere naturtro i forhold til en bom af træ, selv om den stadig er fleksibel og absorberende overfor stød.

Den er lavet i et sammenklappeligt stykke med 2 stykker skum. Der er velcro i enderne, så du kan forbinde flere bomme og dermed lave en større bom.

Farver

Bommen er i grå imiteret ruskind og sort PVC bund.

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

,

Bredde

Training Beam Størrelse

Total længde 240 cm
Bredde (top) 10 cm
Bredde (bund) 15 cm
Højde 8 cm
(Pakket fylder den 120 cm i længden)

Folding Mat Størrelse

Udfoldet (240 x 118 x 3,5 cm)
Foldet (60 x 118 x 16)

Pakken indeholder

1 Training Beam
1 Folding Mat

beam_foldemåtte
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt