Uhrdal Kajak kit

Spar 40%

Uhrdal Kajak kit

DKK599

Gør Stand Up Paddling endnu sjovere

Det er super fedt at stå på paddleboard, ingen tvivl om det, men med en kajakpakke fra Uhrdal får du nu endnu flere muligheder for engang i mellem at prøve noget nyt når du er på vandet. Med det medfølgende kajaksæde og paddle-converter kan du hurtigt og effektivt skift fra klassisk stand up paddling til kajak.

Urhdals kajak kit indeholder en yderst komfortabelt letvægtssæde, der gør oplevelsen behagelig med den nødvendige støtte i ryggen, og så passer kajakpadlen naturligvis sammen med din allerede medfølgende paddle til dit board.

Kompatibel med Eik, Toke, Vidar, Hugin, Munin og Aslak

DKK599

På lagerVarenummer (SKU): 270501 Kategorier: ,

UHRDAL ERGO KAJAKPAKKE

Uhrdal Kajakpakke gør det let at konvertere en SUP oplevelse til en kajakoplevelse på vandet.  

kayak-seat-Uhrdal
Features Uhrdal EIK SUP

Oplevelser for hele familien

Tag børnene med på opdagelse på vandet - Stand Up Paddling er ikke kun for de voksne, men er sjovt for hele familien. Dette board er et letvægtsboard i højkvalitetsmaterialer, der gør det muligt for børnene at komme ud på vandet sammen med resten af familien. Boardets dimensioner gør det nemt at paddle nær kysten, hvor bølgerne er små.

Stand Up Paddle Board til familiens yngste medlemmer

I en travl hverdag er der sjældent tid til meget kvalitetstid, hvor hele familien er samlet. Derfor er der ikke noget bedre end at samle familien og tage på udflugt sammen. Dette junior board er et perfekt begynderboard og har en bredde på 76 cm, hvilket gør det nemt for børnene at holde balancen. EIK paddleboard er udstyret med et 3-finne system, som sikrer balancen og giver familiens yngste mulighed for at stå på deres eget board.

Sikkerhed

Der medfølger en såkaldt leash, som er en snor, der kan spændes fast om benet, så boardet ikke glider væk, hvis dit barn skulle falde i. På den måde er det nemt at komme hurtigt op på boardet igen, hvis man skulle miste balancen. Husk, at de mindste altid skal bære svømmevest, når de er på vandet.

Pakkens indhold

Når du køber denne pakke får du udover boardet og finne også en smart opbevaringstaske, som gør det nemt for børnene at bære boardet ud til vandet. Derudover medfølger en aluminiumspaddel og leash til benet. Ligeledes medfølger en double action pumpe, så I nemt kan pumpe boardet op ude ved vandet og et reparationssæt, hvis uheldet er ude og boardet skal lappes.

EIK ALL ROUND 9'

DIMENSIONER

 

Længde: 274 cm

Bredde: 76 cm

Højde: 15 cm

 

Pakkens indhold

Når du køber denne pakke får du følgende:

Padlen passer sammen din paddel du fik med da du købte dit Eik, Toke, Vidar, Hugin eller Munin board. Det er derfor en forudsætning at du tidligere har købt et af dit førnævnte boards for at kunne få glæde af det Kajak kit.