Før
78%
Nu
DEMO VARE
Spar 78%

Uhrdal Toke 10′ All-round ISUP Board (DEMO)

Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Oppustelige stand up paddle boards fra Uhrdal
Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Spar 78%
Uhrdal Toke 10' All-round ISUP Board (DEMO)
Spar 78%
Før
78%
Nu
DEMO VARE
Spar 78%

Uhrdal Toke 10′ All-round ISUP Board (DEMO)

kr.899

BEMÆRK: Demo board som har været udstillet i vores showroom – se billeder.

Alsidigt SUP Board

SUP boardet Toke er det perfekte oppustelige Stand Up Paddle Board til dig, der ønsker at prøve kræfter med SUP-livet. Det er et All-Round SUP-board, der som følge af design, størrelse og form egner sig til de fleste paddelture.

Boardet er nemt at håndtere og vejer kun ganske lidt, så du nemt kan have det under armen. Samtidig er det stabilt og utroligt slidstærkt

Inklusiv Kajak Kit og elektrisk pumpe

PAKKEN INDEHOLDER
 • Toke 10′ SUP
 • Håndpumpe Double Action
 • Alu Paddel
 • Ankel Leash
 • Easy Lock finne system
 • Transport Bag Pack
 • Repair Kit

 

SPECIFIKATIONER
Model:

10″ TOKE

Længde: 305 cm

Bredde: 81 cm

Højde: 15 cm

Type:

All Round

Kapacitet:

Op til 110 kg

Konstruktion:

Double Rail Tech

Optimalt tryk:

10-15 PSI

 

kr.899

Varen er på lagerVarenummer (SKU): 270201-1 Kategorier: ,

ALSIDIGT BOARD

 

Med det oppustelige SUP board Toke er du godt klædt på til dine ISUP oplevelser. Grundet dets dimensioner egner det sig både til day cruising og paddling på stranden eller ved kysten.

 

HØJ KVALITET

Toke er et letvægtsboard, som er nemt at håndtere. Fremstillet i kvalitetsmaterialer med Double Rail på siderne, hvilket gør boardet utroligt slidstærkt. På store dele af boardet er det udstyret med EVA Padding, som giver dig optimal friktion. Derudover er det udstyret med EVA Padding på store dele af boardet.

HVORFOR VÆLGE TOKE?

Med SUP boardet Toke får du masser af stabilitet og god bevægelse på vandet. Boardet fungerer bedst med en belastning på 50-110 kg, og kan derfor bruges af de fleste voksne.

 

 

00000IMG_00000_BURST20200610151623149_COVER

FEATURES

TOKE 10'
Feature billede Toke

TOKE 10'

DIMENSIONER

Længde: 305 cm

Bredde: 81 cm

Højde: 15 cm

TOKE 10′ PAKKEN INDEHOLDER

Uhrdal SUP drawing

SUP BOARD

Toke 10′ SUP board. Boardet har et cargo net foran, diamond riflet anti-slip og Double Rail på siderne for ekstra beskyttelse

 

 

Uhrdal transport bag

Transport Bag

Rygsæk til transport og opbevaring af dit SUP board. Tasken har et stort rum til pumpe og board og et særskilt rum til finnen.

 

Uhrdal paddle alu

ALU Paddel

Praktisk 3-delt alupaddel med ergonomisk greb, der kan indstilles så den passer dig i højden. Kan pakkes ned i Transporttasken efter brug

 

Uhrdal Double Action pump

Double action pumpe

Håndpumpe med Double Action og manometer. Enden af slangen sættes i ventilen i dit SUP board så du kan puste den op på til det rette tryk

 

Uhrdal coiled leash

Coiled Ankel Leash

En coiled leash er ideel til padleboarding, da snoren ikke trækker bag dig i vandet, men er snoet sammen. Slidstærk  TPU og Neopren

 

Uhrdal Easy lock center fin

Easy Lock Finne

Super 3-finne system med nem montering af centerfinnen. Finnesystemet giver en stabil sejlads på boardet og nem manøvrering

 

Sjov på vandet med TOKE 10'  All-round

TOKE er et supergodt All-round board, der er konstrueret til at kunne håndtere de fleste forhold. Det passer er nemt at stå på, på grund af formen og størrelsen. Samtidig er det hele 15 cm tykt, hvilket gør, at det ligger godt i vandet også med mere vægt på.

Brug boardet fladt vand, mindre bølger og til day cruising. Egner sig ikke til længere ekspeditoner og racing.  TOKE er ligesom VIDAR boardet virkelig gode opstartsboards, hvor du samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten.

All-Round SUP Board

Toke boardet er et all-round board, som passer til de fleste forhold. Det egner sig perfekt til familien, som endnu ikke har den store erfaring med stand up paddling, men som ønsker at udfordre sig selv og få nogle gode oplevelser sammen. Det er et begynderboard, som også kan bruges, når du bliver mere erfaren. Boardet kan bruges både til day cruise, en oplevelsesrig dag på stranden, paddling ved kysten og mindre ekspeditioner.

Høj kvalitet og sikkerhed

Toke boardet er fremstillet med den såkaldte Double Rail Technology, som sikrer en yderst høj kvalitet og gør det ekstra slidstærkt. Derudover er det udstyret med EVA Padding på store dele af boardet, hvilket sikrer maksimal friktion på vandet. Der medfølger en leash i pakken, som er en snor, der kan spændes fast om benet, så boardet ikke glider væk, hvis du skulle falde i. På den måde er det nemt at komme hurtigt op på boardet igen, hvis du ryger i vandet.

Det indeholder pakken

Køber du Toke boardet, medfølger alt det nødvendige udstyr. Pakken indeholder en finne, som skal hjælpe dig med at sikre stabilitet, en aluminiumspaddel og en manuel håndpumpe, så du ikke behøver at pumpe boardet op hjemmefra. Ligeledes får du en taske med, så du kan opbevare både board og ekstra udstyr uden besvær. Derudover følger der en leash med, som du kan spænde om benet og et reparationssæt med lappegrej, så du nemt selv kan lappe boardet, hvis der skulle komme et lille hul. Der medfølger også et Uhrdal kajak kit der nemt laver dit SUP board om til en kajak samt en elektrisk pumpe som kan kobles til bilen.

DEMO model - Sælges inklusiv Kajak Kit og elektrisk pumpe

TOKE 10'

0
  0
  Din kurv
  Du er kr.599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt