pre-shop-header

Webshop – Airtracks og tilbehør

 

Velkommen i Gymplay’s webshop. Her finder du Danmarks bedste udvalg af originale Airtracks og tilbehør til din Airtrack. Vi har markedets BEDSTE kvalitet til de skarpeste PRISER.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige produkt er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 71 99 96 95 eller skrive til os på info@gymplay.eu.

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor gymnastikken, så vi ved hvad vi snakker om!

Kategorier

10 cm i højden
Ideel til hjemmetræning
 
15 cm i højden
Fantastisk springoplevelse
 

20-30 cm i højden
6 m i længden og opefter

Airtrack Tilbehør &

Gymnastikudstyr

BERG TRAMPOLINER

Udbyg din springbane!
gymnastudstyr til alle niveauer
Prisvenlige Airtracks Til
Spring, Leg & Parkour
 

 

Berg Trampoliner
Høj kvalitet til hjemmebrug
 

 

En Airtrack er et virkeligt alsidigt træningsredskab for gymnaster verden over. Gymplays Airtracks bliver brugt af gymnaster i alle aldre. Vi har airtracks til hjemmebrug som f.eks. vores Airtrack Home Mini / miniairtrack. En typisk størrelse på en mini Airtrack eller en home Airtrack er 3 meter, men pro-modellerne er op til 15 meter i længden.

3 Gode råd om valg af airtracken:

Jo højere airtracken er, jo bedre afsæt

Når du skal vælge din Airtrack Trainer, så er højden på din model det første du skal tage stilling til. Generelt kan man sige, at jo højere Airtracken er, desto mere har du mulighed for at justere afsættet og desto mere højde kan du få på dine spring når du bruger vores populære Airtracks.

Længde afhænger af springbehov?

Overordnet set bør du vælge en længde på din Air track Trainer plus evt. andet udstyr som incline og landingsmadrasser, der passer til dit springbehov. Hvis du vil træne enkelt spring, såsom vejrmølle, rulle, kraftspring kan du nøjes med en på Air track Trainer på 2,4 meter. Laver du vildere, sammensatte spring, såsom araberspring-flikflak, flik-strakt eller andre airtrick, skal der noget mere længde på din air track bane. Her er en 4-6 meter model typisk et godt valg. Er det tale en model udelukkende til inde brug, så er en Mini eller en hjemme Airtrack på maks. 3 meter ofte det mest ideelle valg.

Tænk praktisk i dit valg

Det kan måske være fristende at købe den størst mulige Airtrack. Men det er værd at bemærke at størrelsen ofte går ud over hvor du kan bruge din Air track og hvor nem den er at håndtere. Større Airtracks vil ofte være et redskab, der bruges udendørs i sommerhalvåret, mens en mindre airtrack kan bruges både inde og ude hele året.
Vægt og håndtering er også værd at tage i betragtning når du køber Airtracken. En 15 meter airtrack Pro model vejer omkring 100 kg, og man skal derfor være flere om at pakke den ud og pakke den sammen. Til sammenligning så vejer en 3 meters H10 Airtrack Trainer ca. 10 kg, og kan derfor nemt håndteres af blot én person. Vælger du en for tung model, risikere du at den ofte kommer til at stå ubrugt i kælderen frem for at blive flittigt brugt i haven.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 71 99 96 95