C-sky-airtrack-1400

GYMPLAY Airtrack shop

Velkommen i Gymplay’s Airtrack shop. Her finder du Danmarks bedste udvalg af originale Airtracks. Vi har markedets BEDSTE kvalitet til de skarpeste PRISER.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige produkt er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 71 99 96 95 eller skrive til os på info@gymplay.eu.

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor gymnastikken, så vi ved hvad vi snakker om!

Vælg Airtrack højde:

Airtrack Filter

Brand
BERG (1)
GymPlay (3)
SMART (3)
Airtrack Højde
10 cm (5)
15 cm (10)
20 cm (4)
Bredde
1 meter (3)
1,4 meter (1)
Pris

Airtrack tilbehør

Udvid din springbane

Gode råd

Vælg den rigtige Airtrack

Airtracks

toxin-free
Fri for farlige kemikalier
gratis-fragt-150×150
gratis fragt - 1-3 dages levering
kundeservice
ring eller skiv til vores ekpsperter

Vælg den rigtige Airtrack

En Airtrack er et virkeligt alsidigt træningsredskab for gymnaster verden over. Gymplays Airtracks bliver brugt af gymnaster i alle aldre. Vi har airtracks til hjemmebrug som f.eks. vores Airtrack Home Mini / miniairtrack. En typisk størrelse på en mini Airtrack eller en home Airtrack er 3 meter, men pro-modellerne er op til 15 meter i længden.

3 Gode råd om valg af airtracken:

Jo højere airtracken er, jo bedre afsæt

Når du skal vælge din Airtrack Trainer, så er højden på din model det første du skal tage stilling til. Generelt kan man sige, at jo højere Airtracken er, desto mere har du mulighed for at justere afsættet og desto mere højde kan du få på dine spring når du bruger vores populære Airtracks. Vægten på gymnasten sammenholdt med niveau er det vigtigste at overveje når man skal vælge højden på sin airtrack. Jo tungere gymnaster er, desto tykkere airtrack bør man vælge. Ligeledes bør gymnastens niveau også få indflydelse på valget – jo højere gymnasten kan springe desto mere pres vil der blive sat ned på airtracken.

En airtrack med en højde på 10 cm giver et hurtigt afsæt, da airtracken skal pustes relativt hårdt op for at gymnasten ikke mærker gulvet under airtracken. Den er derfor også bedst egnet til de mindste gymnaster eller til generel leg og motorik træning. Samtidig er den også ideel til spring og leg indenfor i rum med normal loftshøjde.

En airtrack på 15 cm giver dig god mulighed for at tilpasse hårdheden, så du får et super afsæt. En højde på 15 cm giver dig mulighed for at komme højere op i luften. Som tommelfingerregel skal man omkring de 10-12 år (alt efter gymnastens størrelse) overveje en airtrack på 15 cm for at sikre et blødt bounce

Vores nye 20 cm Airtracks er det perfekte valg til den dygtige eller blot ambitiøse gymnast. Her er der virkelig mulighed for at få fuld højde på sine spring! Samtidig er disse airtracks også et godt valg hvis hele familien ønsker at benytte sig af airtracken inklusiv forældrene! Bemærk at der kræves en god loftshøjde for at disse airtracks kan benyttes indendørs.

Længde afhænger af springbehov?

Overordnet set bør du vælge en længde på din Air track Trainer plus evt. andet udstyr som incline og landingsmadrasser, der passer til dit springbehov. Hvis du vil træne enkelt spring, såsom vejrmølle, rulle, kraftspring kan du nøjes med en på Air track Trainer på 3 meter. Laver du vildere, sammensatte spring, såsom araberspring-flikflak, flik-strakt eller andre airtrick, skal der noget mere længde på din air track bane. Her er en 4-6 meter model typisk et godt valg. Er det tale en model udelukkende til inde brug, så er en Mini eller en hjemme Airtrack på maks. 3 meter ofte det mest ideelle valg.

Et par ord om sikkerhed

Når man beslutter sig for en højde og længde på sin airtrack er logistik og økonomi ofte nogle af de vigtigste parametre. Dog bør man i særdeleshed også tænke på sikkerhed når man træffer sit valg. Her er længde og især højde på airtracken sammenholdt med gymnastens niveau værd at overveje. Jo længere eller højere airtrack er desto mere vigtigt er det at overveje bredden på sin airtrack – især jo større og dygtigere gymnasten bliver. Mere længde er lig med mulighed for at sammensætte flere rotationer som igen resulterer i at det er sværere at holde sig inden for en 1 meter bred Airtrack. Højere airtracks resulterer i højere spring, hvorfor det naturligvis kan være kritisk hvis man lander udenfor airtracken. Derfor bør man altid tænke bredden ind i sit valg af airtrack.

Tænk praktisk i dit valg

Det kan måske være fristende at købe den størst mulige Airtrack. Men det er værd at bemærke at størrelsen ofte går ud over hvor du kan bruge din Air track og hvor nem den er at håndtere. Større Airtracks vil ofte være et redskab, der bruges udendørs i sommerhalvåret, mens en mindre airtrack kan bruges både inde og ude hele året.
Vægt og håndtering er også værd at tage i betragtning når du køber Airtracken. En 15 meter airtrack Pro model vejer omkring 100 kg, og man skal derfor være flere om at pakke den ud og pakke den sammen. Til sammenligning så vejer en 3 meters H10 Airtrack Trainer ca. 10 kg, og kan derfor nemt håndteres af blot én person. Vælger du en for tung model, risikere du at den ofte kommer til at stå ubrugt i kælderen frem for at blive flittigt brugt i haven.

Flipz-H10-Airtrack2-683×1024

Få inspiration til spring derhjemme

GymPlay har tusindvis af glade kunder over hele Europa. Her er et uddrag fra vores Instagram-profil, der viser hvad du kan bruge din airtrack til. For flere fantastiske springvideoer, er du velkommen til at se nærmere på vores Instagram-profil #gymplay_dk

Følg os på Instagram

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt