Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.

Gymplay School

FÅ GODE RÅD OG INSPIRATION TIL HVORDAN DU TRÆNER DERHJEMME. LÆR DE RIGTIGE ØVELSER PÅ AIRTACK.
SE VIDEOERNE NEDENFOR FOR INSPIRATION.

Vi kan konstatere at mange gymnaster har et ønske om at træne derhjemme, men mangler inspiration og tips til hvordan man træner derhjemme. Derfor har vi startet GymPlay school hvor du lære de mere simple øvelser på din Airtrack. Her finder du derfor en række træningsvideoer, der viser dig hvordan du kan træne forskellige spring derhjemme.
Er der nogle øvelser der mangler, er du meget velkommen til at skrive til os på info@gymplay.eu – med hvad du mener vi skal have med.

Lær at lave flikflak

 

Lær at lave kraftspring

 

Lær at lave vejrmølle

 

Lær at lave rulle

 

Lær at lave håndstand

 

Lær at stå på hovedet

 

NY video -Lær at lave håndstand del 2

 

Advarsel: De øvelser og spring, der vises i videoerne bør ikke udføres uden, at der er en uddannet gymnastiktræner, der kan assistere gymnasten. Gymnasten kan komme alvorligt til skade, hvis ikke der er tilstrækkelig sikkerhed.

Med tilstrækkelig sikkerhed menes, at gymnasten udfører øvelserne på det korrekte underlag og med korrekt udstyr, at gymnasten har en voksen gymnastikinstruktør med til at øve ( for gymnasten vanskelige spring). Herudover er det vigtigt med en god sikkerhedsafstand til til farlige genstande, så gymnasten ikke kan komme til skade på disse.

Gymnasten bør også være opvarmet og tilstrækkelig i form til at udføre de pågældende spring.

Ved anvendelse af GymPlay’s produkter er det vigtigt, at du følger sikkerheds-instruktionerne for brug af det pågældende produkt. Videoerne er inspiration til at lære øvelser på Airtrack og komme i gang med Air track træning.

Se all vores Airtrack modeller og tilbehør her

 

 

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt