Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.
about_gymplay

Historien bag GymPlay

Ideen bag GymPlay opstod da jeg i stuen derhjemme betragtede mine egne gymnastikbørn, der legede og sprang ligesom jeg altid selv havde elsket at gøre. Kunne man bygge sin egen springpark derhjemme?

I dag er GymPlay mit liv. Fra udvikling af det bedste gymnastikudstyr til GymPlays mission om at skabe de bedste springoplevelser derhjemme…

Det er det vi ånder og lever for

Ivan Jensen

Ejer af Gymplay

Træn uanset alder!

Gymnastik er en af de absolut bedste måder at holde kroppen igang. Styrke og smidighed er et plus uanset alder! Derfor håber jeg også, at du i vores sortiment af gymnastikudstyr finder inspiration til dig og din springpark derhjemme.

Bliv en bedre gymnast med GymPlay

Vi vil gerne udbrede gymnastikken og gøre dig bedre. Derfor har vi vores egen GymPlay School, hvor du kan få gode råd, tips og tricks til hvordan du kan blive en bedre gymnast. Vi viser dig hvordan du laver de basale spring

”Du går mere på dine hænder, end på dine fødder”

 

Jeg var 8 år gammel og hun havde ret. Min mor. Jeg havde kort forinden lært mig selv at gå på hænder og gik praktisk talt på hænder overalt. Jeg udfordrede mig selv med distancer, der blev længere og længere. Først var det en tur rundt om spisebordet, så blev rundt om huset og til sidst blev det en tur fra den ene til den anden ende af de lange glasgange på skolen. Sådan startede min gymnastikkarriere. For da min mor blev træt af at se mig gå på hænder (og vælte ind i ting derhjemme) meldte hun mig til gymnastik. Jeg elskede det og blev hurtigt optaget på Flying Superkids, et hold, der rejser verden rundt med fantastiske gymnastikshows.

Senere hen blev jeg gymnastiktræner, så på en eller anden måde har mit liv altid drejet sig om rotation omkring egen akse… enten som gymnast, skateboarder eller snowboarder.

Ideen bag GymPlay opstod da jeg i stuen derhjemme betragtede mine egne gymnastikbørn, der legede og sprang ligesom jeg altid selv havde elsket at gøre. Kunne man bygge sin egen springpark derhjemme? Jeg tog fat i Ivan, der var vild med idéen om gymnastik derhjemme. Så vi tog springet, forlod vores gode og velbetalte jobs, satte opsparingen på spil og startede GymPlay.

I dag er GymPlay vores liv. Fra udvikling af det bedste gymnastikudstyr til GymPlays mission om at skabe de bedste springoplevelser derhjemme…

Det er det vi ånder og lever for

Tommy Henriksen

Medstifter af Gymplay

Tommy går på hænder

Træn uanset alder!

Selvom man ikke er 20 år længere kan man stadig have det sjovt med gymnastik. Med alderen bliver man hurtigere rundtosset når hovedet vender nedad. Men det skulle eftersigende være meget sundt. Gymnastik er en af de absolut bedste måder at holde kroppen igang. Styrke og smidighed er et plus uanset alder!

Bliv en bedre gymnast med GymPlay

Vi vil gerne udbrede gymnastikken og gøre dig bedre. Derfor har vi vores egen GymPlay School, hvor du kan få gode råd, tips og tricks til hvordan du kan blive en bedre gymnast. Vi viser dig hvordan du laver de basale spring

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt