Forskellen på Bergs trampoliner

Forskellen på Bergs trampoliner

Har du svært ved at finde rundt i de mange muligheder, der findes i Bergs trampolinunivers? Vi hjælper dig med at finde rundt i de forskellige modeller, så du kan vælge den trampolin, der passer til dit behov.

Nedgravet trampolin

Nedgravet trampolin

Er en nedgravet trampolin noget for dig? Vi går i dybden med trampoliner til nedgravning og giver dig et overblik over de forskellige typer trampoliner, samt giver dig en række gode råd til placering og til selve gravearbejdet.

Vælg den rigtige airtrack

Vælg den rigtige airtrack

Hvilken Airtrack skal jeg vælge? Det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvilken Airtrack der passer til din familie. Og det kan også være lidt en jungle at finde rundt i de mange forskellige modeller og størrelser.

Valg af trampolin form

Valg af trampolin form

Er du i tvivl om du skal vælge en rund, oval eller firkantet trampolin? Vi viser dig, hvilken betydning formen på din trampolin har for springoplevelsen og hvem de forskellige former egner sig til. Hvilken form er god til hvilke formål?

GymPlay eller FlipZ

GymPlay eller FlipZ

Hvad er egentlig forskellen på GymPlay og FlipZ airtracks? Vi tager dig igennem forskellene og vejleder dig til at vælge den airtrack, der passer til dig og din familie. Skal det bruges til gymnastik eller til leg?

Flikflak guide

Flikflak guide

Vil du gerne lære at lave flikflak? Eller vil du lære, hvordan du tager imod en flikflak? Se vores videoguide og læs vores tringuide i dette blogindlæg.

0
  0
  Din kurv
  Du er kr.599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt