HANDELSBETINGELSER

Her finder du handelsbetingelserne for køb hos GymPlay. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over dine rettigheder samt de særlige betingelser vi tilbyder dig som kunde

  • FRAGT & LEVERING
  • BESTILLING
  • FORBEHOLD
  • BETALING
  • AFBESTILLING
  • RETURRET/FORTRYDELSESRET
  • RETURNERING
  • REKLAMATIONSRET
  • UDVIDET GARANTI
  • PERSONDATAPOLITIK
  • ER DU I TVIVL?
  • COOKIES
  • LOGSTATISTIK
  • GENERELLE OPLYSNINGER
  • STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

FRAGT & LEVERING

Hos Gymplay.dk leverer vi gratis til nærmeste GLS pakkeshop, firmaadresse eller derhjemme ved varekøb over 1.000 DKK, eller koster det 49 kr. Ovenstående gælder forsendelser til Danmark.

Når du har bestilt en vare hos GymPlay afsender vi alle ugens hverdage og modtager vi bestillingen senest kl. 12 kommer pakken afsted samme dag, med mindre andet er angivet. Skulle varen mod forventning ikke være på lager, har du mulighed for at forudbestille varen til en forventet leveringsdato, der vil fremgå af hjemmesiden. Vi trækker naturligvis ikke fakturabeløbet før varen er afsendt.

Interfjord

Varer fra GymPlay leveres som udgangspunkt med logistikfirmaet Interfjord til den leveringsadresse, du har angivet ved ordreafgivelse. Interfjord benytter sig af flere underleverandører(fx GLS, DHL og DSV) til at håndtere fragtforsendelse af pakkerne.

Fragtmand

Ved bestilling af større varer, såsom de større airtrack-modeller, nogle madrastyper og gymnastikredskaber, så forbeholder GymPlay sig retten til at sende ordren med fragtmand. Bemærk at fragtmanden leverer alle varer ved fortovet. Så ønskes der hjælp til at få forsendelsen løftet ind, så er det noget du som kunde selv skal sørge for.
Såfremt vi er nødt til at benytte fragtmand for at levere varen, sørger vi for at kontakte kunden inden og aftale nærmere omstændigheder omkring levering.

Afhentning hos GymPlay
Hvis ikke du kan vente, er du velkommen til at hente dine varer på vores lager i Aalborg på Halkjærvej 16A, 9200 Aalborg SV. Vælg afhentning hos GymPlay, når du køber hos os. Så sender vi dig en mail, når pakken er klar til afhentning. Varer til afhentning er som oftest klar til afhentning samme dag som bestillingen sker.

BESTILLING

Hos GymPlay kan du bestille alle varer, som vises på vores hjemmeside. Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler til nogle varer, som vi ikke viser på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 71 99 96 95 eller på info@gymplay.eu

Alle priser er inkl. 25% moms og er i danske kroner. Der tages forbehold for tastefejl samt udsolgte varer. Priserne er kun gældende inden for Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland), 

FORBEHOLD 

Der tages forbehold for trykfejl, udskudt leveringstid, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer mv. samt prisfejl som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure. Skulle der ske fejl udover dette, vil kunden blive kontaktet med en løsning.

BETALING

Hos GymPlay har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

– Visa
– MasterCard
– Visa Electron
– Maestro, JCB, Dinners Club
– American Express
– EAN fakturering til offentlige kunder

Der tages IKKE gebyr ved betaling på GymPlay.

Når du betaler med betalingskort er du sikret mod misbrug. Vores webshop benytter SSL (Secure Socket Layer) via vores leverandør ePay. Du er derfor godt sikret og kan roligt handle hos os. De data, du sender i forbindelse med et køb, som betales med betalingskort, er krypterede (SSL). Data indtastet i forbindelse med ordreafgivelse er sikre og videregives ikke til tredjemand.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra GymPlay. GymPlay kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hvis du ønsker at dele betalingen op i flere rater, kan du vælge Viabill som betalingsløsning.

Du har ydermere mulighed for at betale via en direkte bankoverførsel ved at vælge direkte bankoverførsel som betalingsmetode. Vi sender varerne så snart pengene fremgår på vores bankoversigt.. Såfremt varen ikke er på lager, gør vi dig opmærksom herpå telefonisk eller via mail. Vi sender herefter din ordre så snart vi igen har den på lager.

AFBESTILLING 

Ønsker du at afbestille eller annullere en ordre, du lige har afgivet, så ring straks på telefon +45 71 99 96 95 

RETURRET/FORTRYDELSESRET

14 DAGES FULD RETURRET

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Varen skal dog returneres i  samme stand og i original emballage. Er det returnerede blevet medført en forringelse af salgsværdien, krediteres et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Alle varer som ønskes returneret, skal sendes retur senest 14 dage efter modtagelsen. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til følgende: info@gymplay.eu I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du anbefales at benytte vores standardfortrydelsesformular, som du finder nederst I dette dokument.
Vi gennemfører tilbagebetalinger på det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkelige har indvilget I noget andet.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Husk at vedlægge din faktura/ordrebekræftelse i kassen!
Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

GymPlay ApS
Halkjærvej 16A
9200 Aalborg SV
Mrk: Returnering

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

GymPlay returnerer beløbet senest 14 dage efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) Har modtaget din vare

b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) Får det sidste parti, eller den sidste del I fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varen skal returneres i original emballage. Manglende originalemballage medfører ofte en forringelse af varen. Returneres varen ikke i original emballage, vil denne blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for de varer, der sendes med fragtmand. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig i ca. 500 DKK. Vi anbefaler, at du kontakter os vedr. returnering, da vi højst sandsynligt kan tilbyde en billigere returfragt.

REKLAMATIONSRET

Der ydes altid 24 måneders reklamationsret, på produkter købt hos GymPlay. De 24 måneder gælder fra den dag du har modtaget varen. Måtte der mod forventning være nogle problemer med den varer, du har købt, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få et afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at benytte reklamationsretten, så skal dette gøres inden rimelig tid efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send venligst en mail med beskrivelse af fejlen til info@gymplay.eu. Så finder vi ud af hvordan reklamationen skal behandles. Skal produktet sendes retur skal det ske til følgende adresse:

GymPlay Aps
Halkjærvej 16A
9200 Aalborg SV
Mrk.: Reklamation

Når du returnerer en varer, bedes du venligst beskrive fejlen på fakturaen.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. Efterkrav og lignende.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

GARANTI

GymPlay giver 2 års garanti på vores alle vores produkter produkter. 
Garantien dækker fejl i materiale eller i fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

PERSONDATAPOLITIK og GDPR

Når du handler hos GymPlay, så skal du ved bestilling som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. De nævnte oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre. Alle oplysninger, som registreres bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven/GDPR. Det vil sige, at dine personoplysninger IKKE vil blive solgt eller videregivet til tredjemand. Kun indtastede bestillingsoplysninger videregives til leverandører, så ordren kan udføres og leveres. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven/GDPR.

Alle de oplysninger, som du overdrager til GymPlay ved bestilling, bliver modtaget krypteret og selve den elektroniske handel foregår via et SSL-sikret handelsmodul fra ePay.

GymPlay er dataansvarlig, og alle oplysninger opbevares på en sikker server hos vores webhotel-leverandør. Gymplay opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Som kunde hos GymPlay har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Læs mere om vores GDPR politik her

ER DU I TVIVL?

Skulle du have nogle spørgsmål eller andet så kontakt os endelig. Du kan kontakte os pr. Telefon.: + 45 71 99 96 95 eller via mail info@gymplay.eu

COOKIES

På gymplay.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på gymplay.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere gymplay.dk

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: Gymplay ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR. Nr. 36395044
Adresse: Halkjærvej 16A, 9200 Aalborg SV
E-Mailadresse: info@gymplay.eu

Telefonnummer:+45 71 99 96 95

Etableringsår: 2014

STANDARD FORTRYDELSES FORMULAR

Til: Gymplay ApS
Halkjærvej 16A
Tlf:+45 71 99 96 95

info@gymplay.eu

Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:
Modtaget den:

Navn:

Adresse:

Underskrift:

Dato:
————————————————————-

STANDARD REKLAMATIONS FORMULAR

Til: Gymplay ApS
Halkjærvej 16A
Tlf:+45 71 99 96 95

info@gymplay.eu

Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre reklamationsretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:
Modtaget den:

Navn:

Adresse:

Underskrift:

Dato:

Beskrivelse af fejl:

Adresse

GymPlay ApS
Halkjærvej 16A
9200 Aalborg SV

Telefon

+45 71 99 96 95

Email

info@gymplay.eu

Åbningstider

Mandag-fredag: 08.00 - 16.00

Adresse

GymPlay ApS
Halkjærvej 16A
9200 Aalborg SV

Telefon

+45 71 99 96 95

Email

info@gymplay.eu

Åbningstider

Mandag-fredag: 08.00 - 16.00