Gymplay Airtrack Serie 2023

 

 

 

 

Det er blevet lettere at vælge rigtigt

 

Vi var i 2014 de første til at introducere Airtracks til hjemmetræning. Siden dengang har vi haft en drøm om at skabe den ultimative Airtrack serie.

Vi ville lave en serie med mange forskellige Airtracks og tilbehør, til både seriøs træning og hygge med vennerne. En Airtrack serie som er slidstærk og giver dig uanede muligheder for at bygge din helt egen springpark derhjemme.

Kun fantasien sætter grænser

BERG_AirTrack_Sport_500_front + label

2 Modeller

– SMART
– PLUS+

BERG AirTrack Home 300 + BERG AirTrack Home 500 + BERG AirTrack Sport 500 P1 (+ label)

4 længder

– 3 meter
– 4 meter
– 5 meter
– 6 Meter

airtrack-palany

3 tykkelser

– 10 cm
– 15 cm
– 20 cm

BERG_AirTrack_Home_300_M1 + label

Masser af tilbehør

– Incline
– Air Barrel
– Springboard
– og meget mere

 

Praktisk og slidstærk

En Airtrack er ikke længere bare et gymnastikredskab. De dukker op i stuer, haver, på stranden og mange andre steder. Airtracks er blevet allemands eje, og med god grund. En Airtrack er et sjovt og sikkert underlag til mange former for aktiviteter.

Serien er designet til, at være hurtig at pakke ud og let at pakke sammen. Alle vores Airtracks har praktiske håndtag, så de er lette at flytte på, når de er pakket ud. Men vigtigt af alt, så er de holdbare og slidstærke, så de kan holde til at blive brugt hver eneste dag.

Specielt med vores PLUS+ model med Double Rail får du en EKSTRA stærk Airtrack.

IMG_4748
Gymplay_Airtrack_forside_sky

Designet, så alt passer sammen

Gymplay Airtrack-serien er designet, så du kan skabe din helt egen springpark derhjemme. De mange størrelser, længder og tilbehør giver dig mulighed for at bygge din springbane præcis, som du ønsker. Vi har designet serien, så alt passer perfekt sammen for at give dig det mest stabile og sikre underlag at springe på.

En simpel velcro gør det nemt at forbinde flere Airtracks, så du kan få præcis den længde, du har brug for. Samtidig kan du forbedre din springbane med vores tilbehør, såsom de klassiske incline og springboards. Så gå på opdagelse og find den perfekte løsning til dig.

Til en pris, hvor alle kan være med

Vi vil gerne gøre det muligt for alle at få en Airtrack. Derfor har vi haft stor fokus på, at vores produkter skal være af højeste kvalitet, men til en pris, hvor alle kan være med. Vi ved, at vores Airtracks er lige så gode som nogle af de dyreste på markedet, men vi har gjort det til en væsentligt lavere pris.

Vi kan holde prisen så lav, fordi vi selv har stået for design, udvikling og produktion. Det betyder, at vi har været med hele vejen og sikret, at produkterne som lever op til de højeste standarder og at kvaliteten lever op til vores egne høje forventninger. Samtidig har vi skåret mellemmanden fra, så vi kan tilbyde dig en kvalitets Airtrack, til en knivskarp pris.

IMG_4707

Spørgsmål til de nye Airtracks?

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8 – 16.

Mail: info@gymplay.eu

Telefon 71 99 96 95

DET SIGER VORES KUNDER

“Super nemt og hurtig levering”

Super nemt og hurtig levering, lige til døren.
Vi har modtaget 3 produkter af høj kvalitet, alt er kommet sikkert frem og taget i brug. Vi anbefaler på det varmeste Gymplay.

Tina, Danmark

“Nærværende personlig vejledning”

Nærværende personlig vejledning. Overraskende hurtig levering. Kvalitetsprodukter, der allerede har bidraget til utallige springtimer.

Anette, Danmark

“Virkelig gode Airtracks”

Lækkert produkt i virkelig god kvalitet. Er blevet rigtig glad for min nye Airtrack fra Gymplay. Kan varmt anbefale en sådan.

Michael, Aalborg

“Super fedt produkt i god kvalitet”

Købte : talent trainer kit 2
Super fedt produkt i god kvalitet !!!
Service og dialog i top.
Leveringstid overholdt.

J.R.B., Danmark

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt