Gratis GymPlay træningstaske ved forudbestilling af Airtrack.

GymPlay Fitness Mat 180

GymPlay Fitness Mat 180

Hvem passer den til?

En GymPlay Fitness mat passer til alle, som ønsker et blødt underlag at styretræne på derhjemme, så selv hårde øvelser bliver behagelige. En solid og praktisk fitnessmåtte i professionel kvalitet med masser af muligheder, og hvor der er god plads når øvelserne udføres. Fitness mat har en størrelse der gør den praktisk at bruge i dagligdagen, da den er hurtig og nem at finde frem og gemme væk igen.

Andre muligheder

En GymPlay Fitness mat kan også bruges af mindre gymnaster til at lave vejrmøller, håndstand, kraftspring og andre stående springVarenummer (SKU): GymPlay_Fitness_Mat_180 Kategorier: , , Tag:
billigst på pricerunner

Gymplay Fitness mat;

Størrelse

Udfoldet (180 x 90 x 3,5 cm)
Foldet (60 x90 x 10,5 cm)

Materialer

GymPlays Fitness mat består af skum i flere lag og er beklædt med slidstærkt kvalitets PVC, der er skåret og tilpasset skummet, så det ligger helt glat og tæt ind til skummet.
Foldemåtterne er designet med henblik på, at flere måtter kan sættes sammen ved hjælp af kvalitets velcro i begge ender af foldemåtten.

UDENDØRS BRUG

Tag bare din GymPlay Fitness mat med udenfor. Læg den på en græsplæne eller på et andet blødt underlag. Husk blot, at fjerne skarpe genstande som f.eks. småsten og sørg for at der er god plads omkring dig.

Yderligere information

Vægt N/A
Længde

Farve

,

Bredde

Højde

Garanti

2 år

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GymPlay Fitness Mat 180”
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom
      Beregn Fragt