BERG TRAMPOLINFORMER (1)
BERG TRAMPOLINFORMER (1)

Rund, oval eller rektangulær trampolin?

Når du står overfor at skulle købe en trampolin til havenkan det virke som en uoverskuelig beslutning, fordi markedet efterhånden byder på rigtig mange muligheder.  Du skal f.eks. overveje hvilken størrelse, der er passende, om den skal være nedgravet eller på ben, hvilken farve den skal være og om det skal være en rund, oval eller firkantet trampolin.

Ligeledes findes der trampoliner i mange forskellige prisklasser og du skal derfor også tage stilling til, hvor mange penge du er villig til at investere. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen og hvis du vil have en trampolin, der holder i mange år og giver en god springoplevelseså vil vi anbefale at investere i en ordentlig kvalitet. Vi har valgt at blive forhandler af Bergs trampoliner, fordi vi mener, at de producerer nogle af markedets bedste trampoliner, som er kendetegnet ved et fantastisk afsæt, høj sikkerhed og en robust konstruktion, som sikrer lang levetid.  

Udover at du kan have smags- og stilmæssige præferencer for formen på din trampolin, har formen nemlig også stor betydning for springoplevelsen og anvendelsesmulighederne.

De forskellige trampolinformer

shape-round

Rund trampolin

Den runde trampolin er nok den mest klassiske og populære havetrampolin – og med god grund.

3 fordele ved en rund trampolin:  

Jævnt fordelte og spændte fjedre 

› Du lander altid sikkert midt på trampolinen og risikoen for at hoppe ud over kanten mindskes 

› Ofte billigere end andre former  

shape-rectangle

Rektangulær trampolin

I springcentre og gymnastikhaller vil trampolinerne stort set altid være rektangulære - og det er ikke tilfældigt. 

3 fordele ved en firkantet trampolin:  

Mere kontrol, når du hopper 

Egner sig godt til professionelle springere 

Fuld udnyttelse af hoppedugen

shape-oval

Oval trampolin

En oval trampolin er den perfekte kombination af en rund og en rektangulær trampolin.

3 fordele ved en oval trampolin:   

Lang og bred hoppeoverflade 

› Du lander altid sikkert på trampolinens midterlinje 

› Mere kontrol, når du hopper 

RUNDE TRAMPOLINER

Det er et sikkert valg, som passer godt til leg og simple spring i haven. En rund trampolin vil altid dirigere brugeren ind mod midten. Hvis du sætter af i siderne, vil du altså automatisk lande inde på midten af trampolinen. Dette skyldes, at fjedrene er jævnt fordelt og lige spændte hele vejen rundt. Det er ligeledes også på midten af springdugen, at du får det bedste afsæt. Derfor egner runde trampoliner sig rigtig godt til bløde spring og leg, men mindre godt til decideret træning af gymnastik. En rund trampolin giver derfor også en højere sikkerhed, da det er noget mere besværligt at hoppe ud over kanten og komme galt afsted.  

BERG Elite

 • Hoppekomfort 100% 100%
 • Kvalitet 100% 100%

BERG Champion

 • Hoppekomfort 100% 100%
 • Kvalitet 80% 80%

BERG Favorit

 • Hoppekomfort 80% 80%
 • Kvalitet 60% 60%

REKTANGULÆR - ‘ULTIM’ TRAMPOLINER

Den aflange hoppeoverflade giver et jævnt fordelt afsæt, som er nemmere at kontrollere. Modsat på de runde trampoliner, fordeler afsættet sig over hele springdugen og du bliver derfor ikke dirigeret mod midten, når du sætter af i siderne. Det er derfor muligt at udnytte dugens fulde længde og bredde. Derfor egner en firkantet trampolin sig især godt til gymnaster, som ønsker at træne mere komplicerede spring, som kræver god plads og et kraftfuldt afsæt. Da du ikke automatisk lander på midten af trampolinen, når du sætter af, er det ekstra vigtigt at sørge for gode sikkerhedsforanstaltninger ved at grave trampolinen ned eller sætte et sikkerhedsnet på.   

BERG Ultim Elite

 • Hoppekomfort 100% 100%
 • Kvalitet 100% 100%

BERG Ultim Champion

 • Hoppekomfort 100% 100%
 • Kvalitet 80% 80%

BERG Ultim Favorit

 • Hoppekomfort 80% 80%
 • Kvalitet 60% 60%

OVAL - ‘GRAND’ TRAMPOLINER

Her får du et langt og bredt hoppeområde kombineret med den effektive styrke ved en rund ramme. Den aflange form gør, at du lander på midten af trampolinen, når du sætter af i siderne. Modsat på en rund trampolin befinder det bedste hoppeområde sig på en oval trampolin langs midterlinjen og ikke kun på det midterste punkt. Den ovale trampolin er derfor et godt valg, hvis du ønsker et langt hoppeområde kombineret med sikkerheden ved det afrundede stel, som dirigerer brugeren ind på midten.

BERG Grand Elite

 • Hoppekomfort 100% 100%
 • Kvalitet 100% 100%

BERG Grand Champion

 • Hoppekomfort 100% 100%
 • Kvalitet 80% 80%

BERG Grand Favorit

 • Hoppekomfort 80% 80%
 • Kvalitet 60% 60%
0
  0
  Din kurv
  Du er kr.599 fra gratis fragt.
  Kurven er tom
   Beregn Fragt