BERG TRAMPOLINER

Sikkerhed og kvalitet med BERG Trampoliner

Vi har valgt Berg som vores foretrukne Trampolin-leverandør, fordi en BERG-trampolin er af bedste kvalitet og er særdeles holdbar. Samtidig er sortimentet bredt, så det kan passer til både nybegynderen, over den øvede og hen til gymnaster, der ønsker trampoliner i pro-kvalitet. Uanset hvilken trampolin du vælger fra Berg, så er der garanti for sikkerhed og kvalitet. BERGs trampoliner er suveræne havetrampoliner med de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du kan derfor roligt slippe dine børn løs i haven uden bekymringer.

Brug for hjælp? Ring til vores trampolin eksperter på 71999695

 

 

Find den rette
trampolin til dig

Filter

Type
Med sikkerhedsnet
Uden sikkerhedsnet (8)
Nedgravning?
FlatGround (5)
InGround (8)
Form
Oval (3)
Rund (3)
Rektangulær (2)
Model
Champion (3)
Elite (2)
Favorit (3)
Tilbehør
Størrelse:
Runde trampoliner
Ovale trampoliner
Rektangulære trampoliner
Pris

BERG MODELLER

 Guides til valg af Berg trampolin

Der er meget at holde styr på, når du skal vælge trampolin, så derfor har vi en række guides, der kan hjælpe dig med at træffe det bedst mulige valg for dig.

 

Nedgravet Trampolin?

Quick Guide til valg af trampolin

Nedenfor har vi opridset 4 ting , du bør tage stilling til ved køb af en trampolin.

STEP 1: Skal den graves ned eller står på jorden?

Den første ting du skal tage stilling til, er om du vil have en helt almindelig trampolin, der står på ben over jorden eller om du vil have en trampolin, der er gravet ned i jorden.

Fordelene ved en trampolin over jorden

 • Lettere at sætte op
 • Mere flytbar

Fordelene ved en trampolin, der er gravet ned

 • Lettere at komme ind og ud af trampolinen
 • Mere diskret look, særligt sportsmodellerne, der er uden net
 • Undgår at dyr og personer kravler ind under trampolinen (mere sikkert)

Berg Trampoliner har 3 forskellige højdekategorier:

 • Almindelige trampoliner på ben, hvor indgangshøjden (højde på trampolindugen) er mellem 85 og 95 cm over jorden afhængig af model.
 • Inground trampoliner – Nedgravede trampoliner, der har en højde på enten 20 cm eller 27 cm over jorden. Trampolinen står på græskanten rundt om hullet. Fordelen er her, at der ikke skal graves et hul, der i hele trampolinens diameter.
 • Flatground trampoliner – Nedgravede trampoliner, der er helt i niveau og fuldstændig integreret med plænen omkring.

STEP 2: Anvendelse: Sjov og leg eller springtræning?

Det næste du skal tage stilling til er, hvad du skal bruge trampolinen til. Er det primært til sjov og leg for mindre børn, er det gymnastik- og springtræning eller er det elementer af begge dele?

Trampoliner til leg og sjov Alle BERG trampoliner er selvfølgelig sjove at hoppe på, men er du på jagt efter en trampolin der især skal bruges til sjov og leg, anbefaler vi, at du

 • kigger i retning af runde trampoliner, der giver en stærk og sikker trampolin.
 • at du tænker i sikkerheden, og vælger et godt sikkerhedsnet. BERG trampoliner har to typer sikkerhedsnet, et Comfort sikkerhedsnet i høj kvalitet, og et Deluxe sikkerhedsnet i suveræn kvalitet.
 • At du gør dig overvejelser om størrelsen på trampolinen (trampolindugens størrelse). Store trampoliner giver et stort område til at hoppe og lege på. Omvendt bliver trampolinen ”tungere” at hoppe på, jo større den er – der er simpelthen mere luft der skal skubbes væk. Ønsker du en trampolin med stort hoppeområde og et godt afsæt – så se på BERG trampoliner med Airflow. Airflow er et patenteret system, der sikrer at 50 pct. mere luft kan trænge op gennem dugen, hvilket giver et bedre hop.

Trampoliner til gymnastik og spring Skal du primært bruge trampolinen til gymnastik- og springtræning. Anbefaler vi følgende:

 • Overvej en oval trampolin fra BERG, der kombinerer fordelene ved en rund trampolin (styrke) med den øgede springlængde og bedre springområde som du får på en rektangulær trampolin. I BERGS sortiment hedder alle ovale trampoliner Grand. BERG Grand trampoliner måler hele 520 cm x 345 cm.
 • Vælg en sportsmodel, der er uden sikkerhedsnet eller vælg en model med en stor springoverflade, så du øger afstanden til sikkerhedsnettet. Vær opmærksom på at sportsmodellerne er af hensyn til sikkerhed er beregnet til gymnaster over 14 år.
 • Vælg model med TwinSpring. TwinSpring er et system, hvor fjedrene sidder diagonalt på dugen, hvorved man kan placere længere og bedre fjedre – Dette giver en bedre hoppeoplevelse.
 • Vælg modeller med Airflow, der er et patenteret system der gør, at mere luft kan komme op gennem trampolindugen.
 • Overvej en rektangulær. En firkantet, rektangulær trampolin er den trampolinform, der giver den bedste udnyttelse af fjedrene. Her kan du hoppe i hele trampolinens længde og bredde. Samtidig giver en trampolin, der rektangulær også mere kontrol. I BERGS sortiment hedder alle de rektangulære trampoliner Ultim.

STEP 3: Tag stilling til kvalitet og pris?

Step 3 er at tage stilling til kvalitet og pris. Berg har forskellige serier med forskellige prispunkter og kvaliteter. Vælg mellem:

BERG Favorit – Super sammenhæng mellem pris og kvalitet

Favorit-serien er et fornuftigt valg, hvis du ønsker en kvalitetstrampolin til haven, der kan holde i mange år. Favorit fås både som nedgravningstrampolin og som almindelig trampolin. Den fås i både rund og oval form og i mange forskellige størrelser.

 • GoldSpring Solo-fjedre, der giver et fint afsæt, så du kan have masser af sjov på trampolinen.
 • Solid beskyttelseskant med en lang levetid, da PVC’en er af høj kvalitet og i et tykt materiale.
 • God beskyttelse på grund af beskyttelseskanten, der er 20 mm tyk og 38 cm bred.

BERG Champion – Fantastisk afsæt og hoppeoplevelse

Champion serien er med TwinSpring og Airflow teknologi, og du får her en trampolin, der giver dig det bedste afsæt til en virkelig fornuftig pris. Trampolinerne i serien kommer i mange forskellige størrelser, samt til nedgravning. Serien omfatter både runde, ovale og firkantede trampoliner.

 • Airflow -Trampolindugen er med AirFlow, Denne teknologi gør, at op til 70 % mere luft kan trænge igennem, hvilket medfører en betydelig bedre hoppekomfort, samt højere fleksible hop! Hoppet føles ikke så tungt, da mindre luft skal ”flyttes” under trampolinen.
 • TwinSpring – Fjedre der giver dig det bedste afsæt. BERG Champion er med TwinSpring Gold Fjedre, der er ekstra lange fjedre placeret i en vinkel, så du undgår at få mindre plads at hoppe på.
 • Ekstra sikkerhed – Takket være en tyk beskyttelseskant i PVC og skum er sikkerheden i top. Samtidig er sikkerhedsnettet (uanset om du vælger Deluxe eller Comfort) i super kvalitet, og har en selvlukkende indgang, samt tykt skum rundt om pælene. En sikker løsning!
 • Kvalitet – Beskyttelseskanten rundt om trampolinen har ekstra lang levetid på grund af et øvre og nedre lag på 0,55 mm tykt PVC!

 

BERG Elite – til dig, hvor kun det bedste er godt nok

Elite-serien er det bedste som BERG kan byde på og her er der ikke sparet på noget. Såvel springoplevelse som kvalitet er i absolut topklasse. I serien finder du både almindelige trampoliner, nedgravningstrampoliner, der står på kanten af hullet eller er helt nedsænket i jorden. Fordelene ved Berg Elite model er:

 • Beskyttelseskanten er virkelig stærk overfor UV- stråling, og materialet og finishen gør den ekstremt slidstærk.
 • Der er udvidet Garanti: 10 år på rammen, 5 år på beskyttelseskant, 2 år på trampolindug og 5 år på fjedre – HUSK blot at registrere dig på Bergs hjemmeside
 • Airflow -Trampolindugen, hvor 50 % mere luft kan trænge igennem. Den bedste hoppekomfort og højere og mere fleksible hop! Hoppet føles lettere, da mindre luft skal ”skubbes væk” under trampolinen.
 • TwinSpring – For at det bedst mulige afsæt. Elite har TwinSpring Gold-fjedre, der anbringes i en vinkel, og dermed giver ekstra lange og smidige uden at mindske pladsen til at hoppe på.
 • Ekstra sikkerhed – Takket være en tyk beskyttelseskant i PVC og skum er sikkerheden i top. Samtidig er sikkerhedsnettet i super kvalitet, og har en selvlukkende indgang, samt tykt skum rundt om pælene. En sikker løsning!

STEP 4: Tag stilling til sikkerhedsnettet på din Berg trampolin?

Sikkerhedsnettet er en vigtig del af trampolinen. Vælg mellem to typer af sikkerhedsnet:

Safety Net DELUXE

 • Dette sikkerhedsnet har Buede stænger, der giver ekstra sikkerhed, da der er længere afstand stængerne
 • Har forstærket overkant, der spænder nettet ud i toppen
 • Højkvalitetsmaterialer
 • Selvlukkende indgang

Deluxe-sikkerhedsnettet gør trampolinen fuldstændig. Takket være nettets meget høje kvalitet, det tykke skum omkring pælene og det stærke kantmateriale har sikkerhedsnettet en ekstra lang levetid. Den unikke buede konstruktion øverst på nettet sikrer, at trampolinen altid ser perfekt ud.

Safety Net COMFORT

 • Robust konstruktion
 • Selvlukkende indgang
 • Netmateriale af god kvalitet

Flot og sikkert sikkerhedsnet i lækkert design og i god kvalitet

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom
   Beregn Fragt